Donderdag 7 februari ga ik in Utrecht van 15.00 tot 18.30 uur een groep vrouwen uit mijn netwerk met elkaar verbinden en ze inspireren hoe ze nog meer Smart&Sexy kunnen netwerken. Er zijn nog een paar kaarten te koop. Klik hier als je meer info wilt.

Waarom zou je mee doen en wat kun je leren? Seven reasons to come. 🙂

1) Mijn workshops zijn echt interactief, een beleving, en vol met hands on tips. Je krijgt een boost voor je zelfvertrouwen en kan meteen aan de slag met al het geleerde!

2) Netwerken kan zo leuk zijn. Toen ik een keer uitgenodigd werd voor een workshop op een event waar veel twitteraars kwamen, droeg ik deze kousen. 😉

3) Elke zomer organiseren wij Smart&Sexy picknicks, netwerken met je voeten in het gras. Daar zijn al heel wat mooie deals gesloten, en zelfs een liefde is er ontstaan. Ik leer je graag hoe netwerken ook relaxed en leuk kan zijn.

4) Als je  naar deze workshop komt krijg je ook toegang tot de Smart&Sexy business ladies groep op Facebook. Daar kunnen jullie ook na het event nog door gaan met netwerken en ik zal zeker ook meedoen en meedenken en jou verbinden met mijn netwerk. En dat is me toch een super te gek netwerk! 

5) En ik vertel je bijvoorbeeld dit verhaal Over hoe ik Mike Dooley ontmoette

6) En over hoe ik ooit heel ongelukkig op de wc zat 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h0NSouG7j8g[/youtube]

7) Wow.. echt dit allemaal en nog veel meer. Bubbels, kadootjes, heel veel pret en de kans om ook de Smart&Sexy Ecourse te winnen. Er zijn nog een paar kaarten. Dus bestel ze hier of klik op het hartje. 

Mocht je 7 februari willen maar niet kunnen of is het straks vol?  Stuur ons een mailtje, dan houden wij je op de hoogte van de volgende data.