Van werken in een slagerij naar natuurvoeding en zoveel mogelijk vegetarisch. Willeke Schilder maakte een grote switch. Lisa heeft haar geholpen met deze switch te vertalen naar een inspirerende lezing. In dit blog artikel deelt Willeke haar verhaal.

Het regent geluk

Ik ken Lisa via haar boek; Het regent geluk. Ik ben haar na het lezen van haar boek direct gaan volgen op Facebook. Toen ik las dat Lisa ondernemende vrouwen wilde gaan opleiden tot spreekster, viel voor mij een puzzel op zijn plek.

Een grote wending

Ik als amateur muzikant in een fanfare orkest, hou van het podium en houd van mensen vermaken met mijn humor. Als ik dan op deze manier mijn kennis kan overdragen en mijn verhaal mag vertellen, hoe leuk zou dat zijn? Van voormalig verkoopster uit de slagerij dan nu naar natuurvoeding en zoveel mogelijk vegetarisch. Dat is best een grote wending.

Werken met Lisa

Zo ook de stap om met Lisa aan de slag te gaan. Maar vanaf de eerste minuut aan de telefoon, voelde Lisa vertrouwd en eerlijk. Dus ging ik met haar aan de slag. Lisa is een heerlijk mens en lekker gewoon, geen allures maar een nuchtere Amsterdamse die haar kennis goed weet over te dragen. Het leek wel een vriendin die ik al jaren ken.

Dat gaf mij vleugels en haalde alle angst weg om met haar de lezing te maken en oefenen. Ik heb de lezing zelf verkocht in mijn dorp en had een gevuld kerkje met een aandachtig publiek. In de lezing hebben we mijn  humor verwerkt waardoor het gezellig is en niet saai. De reacties waren lovend!

Wat ik ook enorm waardeer is dat Lisa mij niet liet spartelen na deze dag. In mijn mailbox verschenen nog vele goede tips en peptalks. Bovendien werkt ook Karel mee met de marketing en het geven van salestips. Lisa is betrokken en wil als geen ander dat haar project slaagt en haar cursisten daadwerkelijk de lezing gaan geven. Daar doet ze alles voor.

Wil je dus ook de wereld jouw verhaal vertellen, dan ben je bij Lisa aan het goede adres! Zij gelooft in wonderen en ik heb ze mede door haar zelf mogen ervaren. To be continued…..

Willeke Schilder – www.natuurlijkmetwikkeke.nl


Ik ben benieuwd wat je vindt. Laat hieronder een reactie achter. Dan kunnen we leren van elkaar.