Ik ben zo trots op jullie!

Ik wilde alle deelnemers met elkaar in contact te brengen, zodat beginnende sprekers ervaringen kunnen uitwisselen maar ook kunnen leren van meer ervaren sprekers.
Jullie hebben een mooie lezing gemaakt, dan moeten we die ook maar veel gaan geven! En daarbij kunnen we elkaars kennis en netwerk goed gebruiken. Dat was de insteek en dat is meer dan gelukt. Er zijn buddykoppeltjes gevormd want elkaar echt zien en zo voelen met wie je een connectie hebt, dat werkt heel goed.

Maar deze dag was echt veel meer dan dat.
Dat gevoel wat je kunt hebben als je iemand even niet hebt gezien, en vergeten was hoe leuk het was? Ik kwam tijd te kort om iedereen weer te spreken en te zien stralen. En hoe goed jullie bezig zijn, dat zoveel van jullie al opdrachten hebben staan, en ‘out there’ lezingen aan het geven zijn. De lezing die we samen hebben gemaakt en gerepeteerd. Klaar voor grote en kleine zalen, iedereen juist in zijn doelgroep en ieder haar eigen missie, ieder haar eigen pad. En een aantal van jullie hebben bij mij op het podium gestaan. Zo inspirerend!

Ik had de hele dag door het gevoel van YES YES YES!!!
Echt Super geweldig veel dank!
Ik ben trots op jullie!

PS
De video’s volgen nog.
Als jij als bezoekers foto’s willen gebruiken kan dat, tof als je onze URL noemt: 

http://jijalsdagvoorzitter.nl/jouw-lezing-maken/


Maak een printscreen van de foto en vermeld de naam van de fotograaf Sannaz Photography.