Heb jij ergens een diep verlangen om spreker te worden, een lezing te maken of anderen weg te blazen met een originele presentatie? Of misschien droom je ervan om ooit een TED Talk te geven of zelfs een van de meest inspirerende sprekers van Nederland te worden? Veel vrouwen uit mijn netwerk, en volgens mij ook hordes vrouwen die ik nog niet ken, hebben een urgentie om hun verhaal met de wereld te delen. Ze vinden het heel spannend, maar iets in ze fluistert dat hun verhaal gewoon gehoord MOET worden. Het voelt als een missie of hoger doel.

De meeste vrouwen die ik regisseer zijn al trainer of werken in een organisatie waar er van hun verwacht wordt dat ze regelmatig presentaties geven. Er is dus behoefte aan en vaak is er zelfs al inhoud. Maar welke vorm geef je er nou aan om jouw verhaal te vertalen naar een lezing waar je u tegen zegt? Hoe zorg je ervoor dat je staat te SHINEN op het podium straks, omdat je helemaal staat voor jouw lezing of creatieve presentatie? En waar moet je op letten bij het geven van een lezing, welke verschillende presentatietechnieken heb je nodig én niet geheel onbelangrijk: hoe verkoop je jouw lezing?

Ik heb een traject bedacht genaamd ‘Maak met mij jouw lezing’. In dit traject help ik vrouwen zoals jij om een lezing te maken waar je heel blij van wordt. Jij niet alleen, maar ook jouw publiek in spé. Een lezing met een boodschap die gehoord mag (of zelfs MOET) worden. Na mijn regie is jouw lezing ook een echt product dat je kunt blijven verkopen. Het is straks heel helder: dit is mijn verhaal, dit is het onderwerp, mijn inleiding staat als een huis, het einde van mijn presentatie raakt het publiek en dit is wat je krijgt als je mij boekt als spreker.

[thrive_leads id=’14865′]

Ik zet al mijn talenten in om jou te helpen om als spreker boven jezelf uit te stijgen. Zelf heb ik de Kleinkunst Academie gedaan en inmiddels ben ik al acht jaar fulltime spreker. Daarvoor heb ik tien jaar lang een evenementenbureau gehad. Vanuit mijn rol als producer & regisseur heb ik managers en hun medewerkers op het podium gezet heb om hun verhaal te laten vertellen. Zowel letterlijk als in videovorm.

Voor het eerst heb ik nu al deze meters aan ervaring in een concreet product gestopt: het traject ‘Maak met mij jouw lezing.’ Wat mijn traject inhoudt? We beginnen met twee Maaksessies waarin ik jouw verhaal uit je ga halen. Iedereen heeft namelijk een verhaal, maar de kunst is om ‘m eruit te halen. Ook check ik wat je ambities zijn? Wanneer is een lezing voor jou geslaagd? Wat heb je al en waar moet je nog naar op zoek?

Vervolgens ga je je voorbereiden en komen we samen op een livedag. Een livedag is een hele dag keihard werken én genieten. Hoe bijzonder is het om tegelijkertijd met drie andere ambitieuze vrouwen geregisseerd te worden? Je wil niet weten wat je straks ook van elkaar zult leren. Je inspireert elkaar enorm. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een concrete lezing waarmee je het podium op kunt!

Je krijgt na afloop ook een e-book van mij met al mijn ‘learnings’ van de afgelopen acht jaar als spreker én verkoper van mijn lezing. Ook geef ik je inzicht in de klanten waarvoor ik werk en hoe je ze het beste kunt benaderen. Zelf heb ik vooral voor vrouwennetwerken gesproken. Daarnaast maak ik een selectie van de mooiste en meest bruikbare lezingen. Onder de noemer ‘my favorites’, ga je vervolgens mee in een nieuwsbrief naar mijn gehele netwerk.

Dan is er nog een terugkomdag speciaal voor vrouwen die wat extra aandacht wensen, nogmaals willen repeteren of gewoon een peptalk nodig hebben. Ik vertel je graag meer over dit alles! Zodra we in gesprek gaan zal ik heel eerlijk zijn, want ik neem niet iedereen aan voor dit traject. Het moet echt passen bij mijn insteek en jouw wensen.
Dus stuur me een bericht en we plannen een vrijblijvende telefonische brainstormsessie.

Zin om alvast aan de slag te gaan? Ik heb een mini cursus gemaakt bestaande uit drie video’s, waarin ik je uitleg hoe je een lezing of originele presentatie maakt. Check de cursus [thrive_2step id=’14545′]HIER[/thrive_2step] .


[thrive_2step id=’14545′]Download gratis de 29 tips om een lezing te maken[/thrive_2step]
Als je je hiervoor inschrijft heb ik nog een verassing voor je….:-)
Ik hoop je snel te spreken spreker (in spé)!

Liefs, 
Lisa