Samen hebben wij een prachtige lezing gemaakt waarin Leonor Kuna je laat zien dat iedereen een medium kan zijn. Ze deelt hierin haar eigen verhaal, muziek en een aantal oefeningen. In dit blog artikel deelt ze haar verhaal met je en hoe bijzonder het Universum soms in elkaar zit.

 

Dit is wie ik ben.

Ik kom het licht weerspiegelen naar deze mooie planeet en de mensen. Ik begeleid mensen terug in hun voelen en ervaren in het moment. Dit door middel van muziek en energetisch overdracht (begeleide meditatie). Deze overdracht zorgt voor loslaten van oude energie die opgeslagen zit in onze cellen. Het brengt een mens o.a. terug in vertrouwen, hoop, helderheid, richting in het leven, liefde, ontspanning en positieve energie.

 

Wat is de grootste uitdaging waar je in wilt groeien?

De vraag kwam bij mij op; Wat is de grootste uitdaging waar je in wilt groeien? Want al het werk wat je kan geven is zo mooi om te doen en te delen. Er kwam een brok in mijn keel. Ojee, spreken voor een grote menigte mensen. Mijn innerlijke wereld delen met de wereld. Doodeng!

Ik voelde dat ik mijn keel wilde openbreken en de vrijheid wilde voelen om te gaan staan voor mijn eigen ervaring om mensen te inspireren. Inspiratie is de weg naar het onbekende, naar de Essentie. Wauw zijn mensen daar echt klaar voor om dat aan te horen? Ben ik daar klaar voor? Hoe ga ik dat mooi vertalen naar een taal die men voelt en daardoor begrijpt?

Als ram-eigen die overal wel voor in is, dacht ik ja Leonor, dat ga jij doen! Spreker worden! Dat kan jij. Het is de hoogste tijd. En omdat het zich aandiende, voelde ik dat ik er klaar voor was om die stap te nemen.

 

Samenwerken met Lisa.

De benadering naar en met Lisa ging heel natuurlijk. Alles kwam naar mij toe. Lisa kwam ter sprake via een gesprek met een vriendin. Ze is wel heel commercieel zei mijn vriendin. Ik dacht mooi zo! Dat ben ik namelijk helemaal niet en dat is precies waar ik van wil proeven. Ik heb mij meteen opgegeven voor een gesprek. En binnen dat gesprek kwam de ene na de andere synchronie tussen ons. Lisa zei; ”ik ga morgen naar Ibiza met Karel en Kai mijn zoontje”. Ik zei; ”echt? Jouw zoon heet Kai. Ik begon te schateren. Mijn zoon heet ook Kai.” We omschreven onze zonen in een zelfde energie; bruisend, levendig en totaal niet verlegen. Ook hoorde ik aan Lisa dat zei naast haar commerciële talenten in het bewustzijnsveld was ingestapt met de I AM Academy. De toon was volgens mij wel gelegd. We voelden allebei dat het universum JA zei! DOEN!

Ik ben ontzettend trots op het proces en hoe we erdoor heen zijn gegaan in vertrouwen. En ja soms kost het meer tijd en ruimte om iets te laten rijpen. Het zaadje was in ieder geval al wel gezaaid op haar live dag. Nu was het een kwestie van verder verzorgen.


Lisa is open en heel meegaand. Fantastisch kritisch op een manier waar je je meteen op je gemak bij voelt. Focus heeft ze om je er doorheen te begeleiden in stukken die spannend zijn.

 

Wat ik heb mogen leren van Lisa?

Bij mezelf blijven en blijven vertrouwen als dat echt zo voelt. Haar als spiegel zien van mijn eigen onbewuste stukken. Ja dat is een kunst om dit te kunnen, maar als je het eenmaal doorhebt dan is manifesteren ontzettend leuk.


Iedereen kan dit leren. Ik heb jarenlang gedanst. Het podium is mij niet onbekend maar wel al 7 jaar verlaten. In die 7 jaren ben ik moeder geworden en heb ik mijn oernatuur fundament mogen voelen. Lisa vertelde mij dat ik soms veel groter mocht bewegen. Wauw, hoe had ik dat kunnen vergeten. Lisa is een mooie spiegel waar ik mezelf in zag bewegen.
Mooi hoor hoe ik zelf ook door de mallemolen ging om echt tot een kern te komen van ontmoeting met mezelf. Lisa is een engel, echt dat is ze.
Het gereedschap dat ze heeft en doorgeeft kan zij vele mensen door laten spreken vanuit hun waarheid, hart en ziel. Zo belangrijk! Het is nodig in deze wereld om tot een balans te komen op vele niveaus. Wat als iedereen alleen maar doet waar hun talenten in liggen? Hoe zou de wereld er dan uitzien?

Ik ben dankbaar dat het mij gelukt is om ook tot zo’n inspirerende lezing te komen en ook te mogen zien dat deze samenwerking een uitwisseling is van energie die samen komt. Een eerste stap is gezet. Dank je wel Lisa!
Ik zou deze samenwerking met Lisa aanbevelen aan iedereen die spreker wil worden en mensen bewust wilt maken van diverse thema’s. Lisa is fantastisch om de vertaalslag met jou door te nemen. Van rationeel naar emotioneel, beeldend en meedenkend. Heb jij faalangst of durf je nooit te spreken in groepen? Echt, dit is een kans om te helen en iets in beweging te zetten. Alles is een zaadje en dat is deze lezing ook absoluut. Het zet je tot denken, voelen en in actie komen.

 

Iedereen is een medium ~ De kracht van de innerlijke stem

Zo heet mijn lezing inclusief subtitel. Het is een interactieve lezing waarin ik door eigen levens anekdotes, mensen in gevoel ga meenemen in kleine oefeningen en belevingen van zelf medium zijn. Medium betekent voor mij niets meer dan kanaal van energie zijn en het zintuigelijk vermogen in een ieder wakker te maken. Zo kan welke informatie dan ook in welke vorm dan ook toegelaten worden als een innerlijke kompas naar buiten toe. De een ontvangt het vakmanschap van architect zijn, de ander kan gevoel omzetten in schilderijen. Ik heb van jong af aan boodschappen ontvangen vanuit de spirituele wereld. En ik ben mij daarvan bewust dat alles mijn eigen perspectief is, een authentiek pad. Ik geloof dat iedereen een authentieke stem heeft. Het is mijn wens om mensen daarin bewust te maken dat ze daar iets mee mogen gaan doen.

Tot slot zijn we tijdens de lezing zo geleidelijk warm gemaakt om een bijzondere ervaring te mogen ontvangen tegen het einde van de interactieve lezing. Ik nodig de mensen uit om bij elkaar te komen zitten zowel op betreffende locatie in een cirkel als op het podium in theater. Ik neem ze mee in een begeleide meditatie, zal zingen vanuit mijn eigen spirits en wezens waar ik in verbinding mee sta. Het is zacht en liefdevol, met aandacht en intentie voor iets positiefs. Het is een zaadje dat mag groeien in ieders leven tot meer vrijheid, moed, vertrouwen in eeuwig liefde.

 

 

Mijn website: www.siva.blue.

 


Ik ben benieuwd wat je vindt. Laat hieronder een reactie achter. Dan kunnen we van elkaar leren.