Toen Jikkie Has met haar bedrijf begon had ze maar liefst 14 belemmerende overtuigingen… En toch was ze binnen 1 jaar financieel zelfstandig!  Samen met Lisa maakte Jikkie een sprankelende lezing die ze al vele keren heeft mogen voordragen bij onder andere de Kamer van Koophandel, Dutch Happiness Week, NOLOC en AFM.  In dit blog artikel deelt Jikkie haar verhaal.

Toen ik besloot om professioneel spreker te worden, worstelde ik met welk onderwerp dat moest zijn. Ik wilde niet één van de vele businesscoaches zijn die ook spreekt. Een vriendin verwees mij toen naar Lisa, zij was enorm enthousiast over haar.

 

Werken met Lisa.

 

Binnen 1 sessie hadden we de hele opzet van de lezing! Precies wie ik ben en wat ik wilde! Tijdens de dag zelf hebben we de lezing doorlopen en gaf Lisa goede feedback. Het is heerlijk om te sparren hoe je je lezing nog meer kunt verbeteren, je publiek nog meer impact mee kunt geven.

 

Mijn lezing.

 

Waar mijn lezing over gaat? Hoe je als ondernemer omgaat met belemmerende overtuigingen, met dat negatieve stemmetje waar zoveel vrouwen last van hebben. Hoe versla je je belemmerende overtuigingen en hoe kom je in actie? Ik vergelijk dit altijd met een duikplank: je wilt dolgraag springen, maar iets houdt je tegen. Hoe zorg je dan dat je toch gaat springen? Want later als je 85 bent, hoe wil jij dan terugkijken? Dat je je angsten onder ogen bent gekomen en toch de sprong hebt gewaagd? Of dat je denkt: had ik maar…

Dus, als je de sprong wilt wagen en professioneel spreker wilt worden (of dat je al een lezing hebt die je eens professioneel wilt laten regisseren); kijk samen met iemand die er verstand van heeft hoe je jouw lezing nog beter kunt maken, zodat je nog meer impact kunt hebben op nog meer mensen. Neem jezelf en je lezing serieus en waag die sprong!

 


Jikkie Has helpt ondernemers bij het overwinnen van hun belemmerende overtuigingen, waardoor ze meer Zakelijk Zelfvertrouwen krijgen en meer resultaten halen.
http://www.maakwerkvanjemerk.nl/

 


Ik ben benieuwd wat je vindt. Laat hieronder een reactie achter. Dan kunnen we leren van elkaar.