Het moet eruit! Mijn lezing: een drukkend gevoel achter mijn hart, het wil eruit, het moet eruit…. ik wil die flow volgen. Met dit verlangen kwam ik bij Lisa Portengen terecht om mijn lezing ‘business intuïtie’ opnieuw onder de loep te nemen. Vanuit haar theater ervaring heeft ze me allerlei bruikbare tips gegeven, maar het allerbelangrijkste inzicht was dat er een stukje van mijn levensverhaal in mijn lezing moet zitten. Oeps, ik praat niet zo over mijn jeugd in mijn werk. Moet dat er echt in???? Ja dus, deze tijd vraagt om waargebeurde verhalen. En ook een filmpje over je lezing moet je maken…..
O.k. het wil eruit dus het filmpje is er en de vernieuwde lezing is klaar. Met daarin een stukje levensverhaal, met voorbeelden uit de praktijk van mijn jarenlang werken met business intuïtie, en ruimte voor maatwerk omdat iedere groep anders is. Zo ben ik nu bezig met de voorbereiding van een lezing voor het jubileum van Bureau Zuidgeest voor begrijpelijk en creatief schrijven (https://www.bureauzuijdgeest.nl) waarin ik de vraag verwerk of we in de toekomst nog wel schrijven.
Het leukste van alles vind ik de ‘live reading’ aan het eind van mijn lezing. Iemand uit de zaal/groep mag een vraagstuk inbrengen waar ik dan vanuit mijn intuïtie naar ga kijken.
Word je nieuwsgierig? Neem contact met me op: contact@inekehilhorst.nl
En hier kun je mijn filmpje zien:  http://www.inekehilhorst.nl/ineke-geeft-lezing-business-intuitie/

Over de lezing in dit filmpje
Je ziet hier een groep mensen die ik persoonlijk heb uitgenodigd. De lezing vindt plaats bij ‘coco-mat’ Haarlemmerplein. In mijn lezing leg ik uit hoe business intuïtie werkt, hoe je het zelf kunt toepassen, ik geef voorbeelden uit mijn praktijk, ik leg uit hoe ik zelf tot het werken met business intuïtie ben gekomen en mensen kunnen een vraagstuk inbrengen waar ik dan een live reading over geef. Dit geeft verbinding en vertrouwen in de groep waardoor er veel betrokkenheid is en mensen zin krijgen om ook hun eigen vraagstuk in te brengen. Iedereen ervoer het als een bijzonder waardevolle avond.
Karel was aanwezig tijdens de lezing waar dit filmpje gemaakt is. Hier zijn reactie….:
« Verrassend mooi persoonlijk verhaal en een gave waarvan ik stijl achterover viel tijdens de reading….
Ik stak nietsvermoedend mijn vinger op toen je een live reading ging geven. Ongelofelijk hoe goed jij mij hebt “gelezen” tijdens de reading.  Ik snap er niks van, hoe dit kan… Maar sommige dingen moet je niet willen snappen.
Eén ding is zeker: dit moeten veel meer mensen ervaren.
Deze tijd kan jou dus goed gebruiken.
Dank je wel dat je me hebt uitgenodigd om langs te komen en fijn om met je samen te werken. »

Werken met Lisa
Lisa heeft voor mij een mooie combinatie van persoonlijk en echt en ook heel erg zichtbaar zijn. Dit is voor mij heel inspirerend en motiveerde me om met haar te werken. Als voorbereiding van de live dag heb ik haar veel materiaal toegestuurd wat ik al gemaakt had zoals nieuwsbrieven, teksten en mijn website. Ik dacht: ik schrijf ook nog even wat over mijn leven, niet om te gebruiken in mijn lezing maar zodat Lisa snapt wie ik ben. Juist uit dit stuk haalde ze dingen naar voren die ik in mijn lezing moest verwerken. De lezing moet ook een persoonlijk element bevatten. Ook vroeg Lisa of ik een reading op het podium durf te geven. Ja natuurlijk! was mijn spontane antwoord, dat heb ik al vaker gedaan. Tijdens de live dag kon ik verschillende delen van mijn lezing uitproberen. We merkten direct wat werkte en wat niet. Hier heb ik echt iets aan. Ook kreeg ik allerlei bruikbare tips over lichaamshouding, microfoon, plaats op het podium, nooit naar achteren stappen etc.

Werken met Karel en Lisa
Na de lezing kregen we 8 video’s over hoe we de lezing in de markt kunnen zetten. Ook waren er twee events waar ik heb kunnen spreken. Hier werden ook tips gedeeld en een van de tips is dat je als bedrijf niet meer offline kunt zijn. Als je een klein of groot bedrijf hebt dan heb je automatisch een media bedrijf. Hier ben ik dan ook mee aan de slag gegaan.

Mijn nieuwe lezing
Persoonlijk, verdiepend, afgestemd op jou. Een levendig verhaal.
Ja, nu ben ik er klaar voor. Als je geïnteresseerd bent wil ik graag contact met je via contact@inekehilhorst.nl