Na jaren werkzaam te zijn geweest als directiesecretaresse bij internationale organisaties, heeft Fiona Gisius in 2014 het roer omgegooid. Niet alleen voltooide zij haar HBO-studie tot orthomoleculair voedingsdeskundige, zij heeft ook haar eigen bedrijf, Fiona Food & Lifestyle, opgericht. Lisa hielp Fiona om betaald spreker te worden door het maken van een professionele lezing. In dit blog artikel deelt Fiona haar verhaal.

 

Mijn eigen burn-out.

Omdat mijn eigen burn-out zo heftig is geweest en het volksziekte nr 1 is, besloot ik dat ik anderen wilde helpen om een burn-out te voorkomen of er zo goed mogelijk uit te komen.
Ik wist al een tijdje dat ik ooit mijn verhaal zou delen met een grote groep mensen, maar het heeft ongeveer een jaar geduurd voordat ik concreet wist in welke vorm dat zou gebeuren.

Toen las ik over Lisa’s “Maak met mij jouw lezing” via social media. Een lezing geven over burn-out, dat wilde ik!

Haar missie om vrouwen in hun kracht te laten staan en haar originele aanpak om een lezing in elkaar te zetten (zonder Powerpoint!), sprak mij meteen aan.

 

Kennismaken met Lisa.

Kort daarna, sprak ik Lisa telefonisch over de inhoud van de lezing en meteen voelde ik dat ik met haar verder wilde. In ons intakegesprek bracht Lisa leuke en verrassende elementen aan. Door haar energie en finetuning kon ik al een beetje proeven hoe het eindscript eruit zou komen te zien – een geweldige stimulans voor de vervolgstap – de livedag!

Lisa heeft mij heel fijn geholpen door alvast mijn vragen te beantwoorden en ook veel lof voor haar partner Karel, die veel betekend heeft qua marketing begeleiding.
Haar fijne aanwijzingen over houding, stemvolume en gelaatsuitdrukking, waren de kers op de taart en gaven mij een geweldig gevoel om mijn boodschap over te brengen.

Kort daarna was ik uitgenodigd voor haar vrouwenbijeenkomst in Amsterdam, waar een aantal oud deelnemers een stukje van hun lezing presenteerden. De onderwerpen – en vrouwen – waren geheel verschillend, maar in elke lezing kwam de essentie haarscherp naar voren en door iedere performance werd ik geraakt. Dit vind ik echt Lisa’s grote kracht. Het is niet “the what” maar “the why” die ze inzet om elke vrouw te doen stralen op het podium.

 

Mijn eigen lezing.

Inmiddels geef ik zelf lezingen en ben ik betaald spreker. Ik vind het fantastisch om op het podium te staan en mensen de ruimte te geven om dieper op de materie in te gaan. Want er bestaan nog zoveel vraagtekens over burn-out en langdurige uitval. Keer op keer geniet ik er van mensen te inspireren en hen de tools aan te reiken voor hun maximale energieniveau en levenskwaliteit!

Ik kan Lisa iedereen aanbevelen. Ik heb haar gevoel voor finetuning, haar enthousiasme, warmte, betrokkenheid, oprechtheid, openheid en energie, als zeer waardevol ervaren voor een samenwerking.

http://fionafoodandlifestyle.nl

 


Ik ben benieuwd wat je vindt. Laat hieronder een reactie achter. Dan kunnen we leren van elkaar.