Als Yoga Business Coach begeleid Corine van Zoelen startende yogadocenten. Lisa heeft Corine geholpen met een speech schrijven en haar lezing vormgegeven. Met succes! Haar allereerste Yoga Business Event was direct uitverkocht. In deze blog deelt Corina haar verhaal.

Een spontaan idee.

Vorig jaar kreeg ik een spontaan idee, ik wilde een event organiseren en een speech schrijven voor yogadocenten. Ik schakelde Lisa Portengen in en doordat ze al allerlei vragen stelde kwamen we al direct op een superleuke opening. Tevens had ze een idee voor een leuke twist in de lezing. Hierdoor werd de lezing humoristisch, emotioneel, maar ook heel praktisch. Ik gaf diverse tips voor de yogadocenten in de zaal. Omdat Lisa ook een evenementenbureau heeft gehad, heeft ze mij ook geholpen met de indeling van de dag. Zoals dat het belangrijk is om een openingslied te hebben wat straks terug komt. Zodat de aanwezigen bij het horen van het lied, terug zouden denken aan deze fantastische dag. Maar ook dat ikzelf moet zorgen voor de achtergrondmuziek in de pauze. Zaken waar ik totaal niet aan had gedacht en die voor haar zo logisch waren.

 

Spreker Yoga DocentSamenwerken met Lisa.

Sta je al op het podium of is er een dagvoorzitter die jou aankondigt?
Ze zei “Het is jouw dag, dus leuk dat er gastsprekers zijn maar een gastspreker kan ook de boel in laten zakken, dus zorg dat er interactie is en plezier. En geef dit door aan je sprekers“.
Aan het einde van onze samenwerking had ik een super gave dagindeling, een heel mooi draaiboek én was mijn verhaal heel leuk in elkaar gezet zodat ik er zelf plezier aan ging beleven. Ik kon niet wachten om het te gaan vertellen.
Kleine anekdotes die heel leerzaam waren en impact hadden op mijn leven werden uitvergroot en maakte het verhaal nog persoonlijker.

 

Ik zou iedereen die een event wilt organiseren en een speech wilt schrijven de samenwerking met Lisa aanbevelen. Dit omdat ze niet alleen kijkt naar je lezing maar ook wat er voor jou op dat moment belangrijk is. Voor mij was dit “Hoe organiseer ik een event?”

Uiteindelijk was het Yoga Business Event uitverkocht met 85 yogadocenten uit het hele land en België. En ik was super tevreden met hoe de dag is verlopen.

Ik had nog nooit op zo’n groot podium gestaan. En toch voel ik me daar thuis, dankzij alle tips van Lisa.

https://deyogabusinesscoach.nl/

 


Ik ben benieuwd wat je vindt. Laat hieronder een reactie achter. Dan kunnen we leren van elkaar.