Roze!

In het Amsterdamse bos, waar om de minuut een vliegtuig overgaat, het groen ruimte en plezier biedt en een helder ochtendzonnetje voorzichtig begint te schijnen, zie je opeens- tussen de bomen en in het gras- heel veel roze. Roze ballonen in hartvorm, roze kussens, roze slingers, maar ook veel mooie en vooral sportieve vrouwen die zich vandaag in het roze hebben gehuld voor de 100dagen Feelgood Bootcamp! Wow, wat gaaf!

Klaar voor de liefde!
Voordat we met elkaar gaan trainen, volgt er eerst een kennismaking. Alle vrouwen vertellen elkaar wat hun doelen zijn. Waar zijn we trots op en wat vinden we lastig? Het geroezemoes gaat al snel over in uitgelaten kwebbelen en heel veel lachen!
Een vrouw vertrouwt me toe dat het haar doel is om klaar te zijn voor de liefde. Ze wil – sinds lange tijd- weer gaan daten, haar hart opnieuw openstellen. Wat mooi!

Het wordt niet moeilijk, maar uitdagend!
Maar dan.. rapapa, rapapa, is het tijd voor Marshly, onze trainer. Hij gaat ervoor zorgen dat wij gaan zweten en wij morgen nauwelijks meer de trap op kunnen! In een grote, roze horde joggen we het bospad op. ‘Dames, geloof ik jezelf,’zegt hij breed lachend. ‘Deze bootcamp wordt niet moeilijk, maar uitdagend!’

Feelgood Bootcamp-2894

Feelgood Bootcamp-2784

Feelgood Bootcamp-2849

Go girl!
We stoppen bij het openlucht theater.
In drietallen rennen we de trap op. Iedere trede is een stapje dichterbij de droom. Wat een mooie symbolische gedachte. Ladies, vandaag zijn er niet ‘zomaar’ wat passen op stenen trede gezet. Maar stappen naar liever, mooier, milder! Toen ik hijgend bovenkwam en alle vrouwen om me heen zag, kreeg ik zelfs kippenvel. Wat een bijzonder moment. De stappen die alle mooie vrouwen vandaag tijdens de Feelgood bootcamp zetten, op de treden van het openlucht theater , waren niet ‘zomaar’ wat passen naar de volgende tree.. Het waren echt bewuste stappen naar mooier, beter, liever, milder en heel veel houden van jezelf en van elkaar!!

Feelgood Bootcamp-2923

Groepsfoto
Aan het einde van de training maken we een groepsfoto. Je voelt de energie van deze vrouwen die elkaar een paar uur geleden nog niet kenden en nu elkaar toejuichen en omarmen!
Feelgood Bootcamp-3051

Food!

We kletsen nog wat na, delen Smart&Sexy kadootjes uit en eten wat gezonde snacks. Deze zondag is ten einde. Wanneer is de volgende? Roepen een paar meiden.

Feelgood Bootcamp-2822

Feelgood Bootcamp-2964

Feelgood Bootcamp-2773

Feelgood Bootcamp-2834

Bekijk hier alle foto’s van de Bootcamp gemaakt door Ellen van Doorn