17 september, Zaak en Vrouw. Een event voor vrouwelijke ondernemers in Seats2meet in Utrecht. Onderwerpen: personal branding, Social networking en ondernemen. Ik mocht deze dag presenteren.

120 vrouwen in de zaal. Met passie. Ondernemers. En… nieuwsgierig. Bereid om iets te leren. . En dan de sprekers. Ook vrouwen, met visie en de wil om die te delen. En dan nog in Seats2meet, een bruisende locatie waar van alles gebeurd en mogelijk is. En dit alles werd georganiseerd door de superwoman Kaat Mossel. En ik in een hardroze cocktailjurk en nieuwe hoge hakken en heel veel zin. Ik wist het zeker: deze dag wordt geweldig!

En Smart & Sexy it was. De vrouwen straalden en de sprekers waren bevlogen. Het was een feestje om op het toneel te staan en de vrouwen te inspireren. Ik kon als dagvoorzitter lekker de energie erin houden en de motor zijn van dit event. Interactief, overduidelijk en met mijn hele hart probeerde ik de volgende boodschap over te brengen:

Lieve ondernemende dames. Wees een vrouw! Gebruik al je mogelijkheden. Je intuitie, je vrouwelijkheid. Jij bent al zo Smart & Sexy! Je hoeft het alleen nog maar te laten zien. Jij hebt altijd de keuze om het allerbeste van jezelf te laten zien. Straal. Lach.  Geef complimenten. Denk vanuit liefde. Zeg altijd wat je wel wilt en niet wat je niet wilt. Durf te vragen. Blijf altijd nieuwsgierig. Jjj bent geweldig. Go for the best!

En het is gelukt. Lieve god, het is overgekomen! Er wordt getwitterd over hoge hakken, Smart & Sexy zijn, roze cocktailjurkjes, volgende ontmoetingen en inspiratie en kennis gedeeld. Ook op linkedin wordt er genetwerkt en koffieafspraken gemaakt. Ik kan niet de woorden vinden om aan te geven hoe blij ik hiermee ben. Oja, toch wel: (voor de insiders) cooooolll, gaaaaaf, wow, ge-wel-dig.

 Thanks Kaat Mossel! http://www.kaatmosselcoaching.nl/

meer over Zaak en Vrouw: http://www.zaakenvrouw.nl

 

30291918[1]