Smart & Sexy winterevent

Aanstaande donderdag, 6 januari gaan we met weer een heleboel Smart & Sexy gasten (kijk maar op de gastenlijst) een champagne ontbijt doen.
Stel je voor:
Amsterdam. De ijsbaan op het Leidseplein. Exclusief voor ons! Wil je warme chocomelk met slagroom? Of nemen we samen een glas heerlijke bubbels? Lekkere cupcakes eten? Laat je Marcus de oesterman live een oester voor je klaarmaken of trek je meteen de schaatsen aan? Vast wel, na de miniworkshop ‘hoe blijf ik sexy op de schaats?’ van Chantal Koster!

Het lijkt mij en Chantal van Schaik, die de hele productie van het event heeft gedaan, geweldig om een paar uur dansend en proostend op het ijs door te brengen met deze gave mensen. En er kunnen nog mensen bij. Mannen en vrouwen en ook als je niet kan schaatsen 🙂

Kom jij ook? Stuur dan een mailtje maar lisa ad smartensexy.nl
(kost 30 euro excl. btw pp)

Daarnaast is er nog een ander initiatief van onze eigen Smart&Sexy dj Niek Zuidhoff. Hij gaat natuurlijk de hele ochtend speciaal voor ons geweldige muziek draaien. En als we toch iets goeds willen doen voor de mensen om ons heen, vraag dan een verzoekplaatje aan voor euro 2,50. Dan steun je namelijk het goede doel Starzfoundation

p.s. Op de vorige Smart & Sexy events (dat waren de picknicks deze zomer) zijn heel veel mooie gesprekken geweest, zijn liefdes ontstaan en vele nieuwe opdrachten en samenwerkingen. Netwerken op z’n leukst dus.