Lieve dames, onderstaande blog van Saskia van Mrs Einstein met een superleuke meezing theatervoorstelling en een aanbieding voor 22 januari in theater de Meervaart!
(2 kaarten voor de prijs van 1)

‘Ik ben Saskia van Zutphen, vriendin/collega van Lisa Portengen. We zijn allebei afgestudeerd aan de Academie voor Kleinkunst en we hebben samen een bedrijf gehad, maar onze professionele wegen zijn gescheiden en dat heeft geleid tot Smart & Sexy en Vuile Huichelaar. Zo op het eerste oog totaal verschillende bedrijven. Maar niets is minder waar. Lisa en ik richten ons op de bewustwording en groei van vrouwen.

Vrouwen zijn interessante wezens. Iedere vrouw is anders, maar er zijn ook veel overeenkomsten. Als ons iets dwars zit, zeggen we bijvoorbeeld gewoon dat er niks aan de hand is, maar blijven we bijna radio-actief rondlopen tot het eruit ploft. We springen niet snel in het diepe en praten graag met onze vriendinnen. Er is een gezegde: achter iedere succesvolle man staat een sterke vrouw. En ik wil daaraan toevoegen: achter iedere succesvolle relatie staat een sterke vriendin. We hebben elkaar hard nodig en mannen kunnen daar heel denigrerend over doen: ‘zet een hoop vrouwen bij elkaar en je krijgt een kippenhok’. En wat is het geval? Ik vind dat kippenhok geweldig! Daarom heb ik een voorstelling gemaakt voor vrouwen. Het is ons tweede programma en heet Vuile Huichelaar 2 oftewel: Het zal je kind maar wezen. Het is een cabaretesk meezingprogramma voor vrouwen van alle leeftijden. Oma’s, moeders, dochters; iedereen zingt de keel schor en lacht met tranen. Deze zaterdag (22 januari) staan we in de Meervaart in Amsterdam. Dus ik zou willen voorstellen om je vriendinnen en familie mee te nemen naar deze heerlijke avond. Ik garandeer je dat jullie zingend de zaal verlaten. Zingen is behalve leuk ook nog gezond. Een win-win situatie dus.

En als je de Meervaart belt met code Einstein, krijg je 2 kaarten voor de prijs van 1. Is helemaal leuk, toch?’