Durftevragen

10 vreemden. 1 vraag. 100 ideeën.

Durftevragen verbindt mensen met elkaar: vragen en dromen worden sneller beantwoord en gerealiseerd.

Als ondernemer is het soms wel wat eenzaam. Natuurlijk, we werken in een te gekke branche, ontmoeten vele bijzondere mensen, ik zou niets anders willen, maar wanneer is er nou echt tijd voor mezelf? En wat wil ik dan eigenlijk weten? Wat is mijn persoonlijke vraag? Februari dit jaar werd het me allemaal duidelijk tijdens mijn eerste Durf te vragen sessie met Nils Roemen en 10 ‘vreemden’. Mijn vraag bleek: Hoe kan ik mijn talenten in minder tijd, maximaal inzetten? Vier uur later ging ik boordevol energie en een flip over vol met ideeën naar huis. Wat een goed concept. Hier heb ik echt iets aan!

Nils vroeg al snel of ik ook trainer wilde worden. JA graag natuurlijk! Ik heb nu al vele Durftevragen sessies meegemaakt en geef ze ook zelf, en leid weer nieuwe trainers op. Dus: zoek je een doorbraak, een bak inspiratie, eindelijk de oplossing voor dat probleem waar je al tijden tegenaan hikt? www.durftevragen.com

Maar wees voorbereid: wanneer je echt duidelijk aangeeft wat je voor elkaar wilt krijgen, bestaat een bijzonder grote kans dat het vanaf dat moment gaat lukken.

Durftevragen, de makkelijkste manier om iets voor elkaar te krijgen.

Tot snel,

Lisa