Spannend! De volgende try outs voor de Smart&Sexy tv show zijn op 3 en 24 februari. Kom je ook?

Leuk voor jou?
Bij deze dag willen we graag 30 vrouwen in het publiek. En je bent niet alleen publiek, je doet mee, denkt mee, twittert, feest.
Deze try out gaan we maar met 1 camera doen. We hebben geen haast, we gaan het rustig aan ontwikkelen. We zijn deze eerste opnamedag In een prachtige ruimte, het atelier van Jan de Bouvrie in Naarden. Overal zijn prachtige ontwerpen en kunst. Een inspirerende plek.
We  werken met een te gekke regisseur waar ik zo blij van word. Marcel de Vre. Hij is een grote man maar dat komt vooral denk ik omdat zijn hart zo groot is. En hij is goed. Hij regisseert voor Klokhuis, voor Koefnoen maar bijvoorbeeld ook de grote shows van Guus Meeuwis. Hier zie je het filmpje van de eerste keer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q5vvkLpZnOw[/youtube]

Het idee

We beginnen met een feestje. Bubbels. Beetje warm worden. Plezier maken.
Dan beginnen de opnames. De dames in de zaal staan en zitten tussen de gasten die geinterviewd gaan worden. Er zijn filmpjes, verrassingen en we maken gebruik van Social Media.
Wij gaan elkaar inspireren en mensen helpen. De komende weken maken wij het script.
Als jij je aanmeldt dan laten we je zo snel mogelijk weten of jij er bij bent.

3 februari 2013 van 16 – 18 ( afterparty als het gezellig is)
24 februari 2013 van 16 – 18 ( afterparty als het gezellig is)

Stuur je ons een mailtje?

Tot dan, het Smart&Sexy tv team dat heel erg hoopt op geweldige vrouwen in de zaal en nu lekker aan de slag gaat met alle mooie plannetjes 😉