Eindelijk, het is zover! Ons prachtige Smart&Sexy bedeltje is online te bestellen in de webshop Roses On My Pillow

 

Eigenaresse Manon schreef dit stukje voor ons:

‘Meer liefde in de wereld door vrouwen te laten ervaren wie ze werkelijk zijn.’

Dat is de missie en de lifestyle van Smart & Sexy! Lisa Portengen, oprichtster van Smart&Sexy krijgt dit voor elkaar door middel van diverse instrumenten die ze inzet voor haar missie! Zo geeft ze lezingen, zakelijke workshops, feelgood gespekken, Smart& Sexy picknicks en nog veel meer!

De eerste keer dat ik Lisa sprak, was ik al een beetje gek op haar! Een vrouw met een missie, net als ik, met zoveel energie en liefde in zich…wat ze allemaal inzet om haar doel te behalen! Een vrouw naar mijn hart! Ik vond het dan ook ontzettend leuk een samenwerking aan te gaan met haar!De opdracht was een bedel te ontwerpen voor de Smart&Sexy vrouw!

Chantal van Schaik van Creating More You, bracht de twee S’en van Smart &Sexy samen in een prachtig ontwerp! Dit ontwerp hebben we in zilver gegoten en voorzien van een Smart&Sexy berichtje! Het werd verpakt in een mooie giftbox en zo belandden deze prachtige bedels in de juwelenkistjes van de Smart& Sexy vrouwen van Nederland!

Volg Lisa en Chantal op Twitter om nog meer te weten te komen over deze bijzondere vrouwen! Een prachtige samenwerking!

 

Wil jij ook een Smart&Sexy bedel bestellen? Dat kan via de Roses on my pillow shop! Een mooi cadeautje voor een vriendin… of natuurlijk gewoon voor jouw geweldige Smart&Sexy zelf 🙂