Ik las in het tijdschrift GDL (Het magazine van Goedele Liekens) een artikel over de vrouwen in Cuba. ‘Waar meisjes goed opgroeien in Cuba, vrij van gepolijste mannequins of bikinibabes op reclameborden’
Waar in andere landen maar twee procent van de vrouwen zichzelf mooi durft te noemen zijn de vrouwen in Cuba trots op hun lichaam en showen dit maar al te graag. Niks wijde t-shirts en alles verhullende jurken. Strakke hempjes en broeken en dansen maar! Dit komt doordat er niks mis is het hun zelfbeeld. In Cuba zijn er geen reclameborden of magere modellen op tv. De vrouwen zijn ook niet op hun mondje gevallen. Professionaliteit en sexy zijn gaan hand in hand.

Vakantie in eigen land. 
De zomer komt er aan. Zon, zee, strand.
Dit jaar gaan wij niet naar het buitenland op vakantie. Wij doen op dit moment de voorfinanciering van de Smart&Sexy theatershow dus daar gaat al ons geld naar toe. We passen wel een maand op een huis in Bloemendaal. En dat betekent elke zonnige dag naar het strand. Overdag lezen, vrienden ontmoeten, slapen en wandelen en daarna dansend de nacht in!
Ik heb er onwijs veel zin in, even echt uitrusten voordat de theatertour van start gaat. Ik wou alleen dat ik iets meer de attitude heb van een cubaanse vrouw en dat ik ook in mijn bikini durf te dansen. Dat zal nog wel een stap te ver zijn…. De omslagdoeken en tuniekjes liggen al klaar.

imaynotbeskinny