Lieve Smart&Sexy vrouwen,

Zoals jullie misschien wel weten is Smart&Sexy op dit moment snel aan het groeien. Daarom zijn wij naast onze nieuwe stagiaire Charlotte op zoek naar nog een Smart&Sexy-topper om het team te versterken!

Ben jij Smart&Sexy en zie jij 2/3 dagen bij ons wel zitten? Mail dan snel!

Smart&Sexy zoekt een Multimediastagiaire!

Wat? Smart&Sexy is een snelgroeiend mindstyle bedrijf voor vrouwen. Bij Smart&Sexy kunnen vrouwen ervaren wie ze werkelijk zijn. Smart. En Sexy. Lisa Portengen, eigenaresse van Smart&Sexy, geeft lezingen, events en workshops om vrouwen bewust te maken van hun mogelijkheden en wensen en laat zien op welke aantrekkelijke manier zij dit kunnen toepassen. Op dit moment zoekt zij voor verschillende afdelingen nieuw (én oud) talent.

Smart gaat over bewustwording, wie je bent, en wat je kunt en Sexy over de aantrekkelijke manier waarop je jouw leven kunt leiden. Voel jij je Smart&Sexy? Heb jij wat met communicatie/media/evenementen of marketing? Hou je van vrouwelijke evenementen en lifestyle? En ben je creatief en actief dan hebben wij een leuke werkplek voor jou!

Als je wilt leren hoe je op social media binnen twee jaar van nul naar 9.000 volgers op twitter gaat, een facebook like site beheert die per maand 100% groeit en een blog onderhoudt wat door tienduizenden unieke bezoekers per maand wordt gelezen, dan kan dat bij Smart&Sexy. Voor deze stage zijn wij op zoek naar een actief talent die dit enthousiasme over het bereik van social media met ons deelt.

Hoe? Als multimediatalent ga je de social mediastrategie voor Smart&Sexy ontwikkelen, uitwerken, uitbreiden en bijhouden. Op dit moment zitten wij in een spannende overgangsfase van one person driven blog naar een community based blog, iets wat nog maar zeer zeldzaam succesvol is gebleken, dus er valt nog veel eer te behalen. Ook kun je zelfstandig nadenken over interessante vragen als ‘hoe om te gaan met copycats’, ‘hoe behoud je dynamiek in een snelgroeiende organisatie’ etc. Als stagiair verwachten wij van jou dat je voldoende verstand van Facebook, Twitter, LinkedIn en WordPress hebt en je weg op het internet weet te vinden. Je kunt zelfstandig werken en gaat online communiceren met leuke Smart&Sexy info en personen. Het is belangrijk dat je snel, enthousiast en oprecht in dialoog gaat. Verder kun je een ondersteunende functie hebben bij andere communicatiemiddelen zoals bijvoorbeeld de nieuwsbrief en website. Er bestaat al een contentplan en social media strategie deze kun je zelf aanscherpen na onderzoek.

Jij:

 • hebt aantoonbare interesse in de stage
 • hebt affiniteit met vrouwenlifestyle
 • bent creatief en uitvoerend en beschikt over een hands-on mentaliteit
 • bent communicatief sterk en weet je weg op het internet te vinden
 • durft verantwoordelijkheid te nemen
 • werkt of woont in de omgeving Amsterdam
 • bent flexibel en zelfstandig
 • bent een aantal dagen in de week beschikbaar
 • bent Smart&Sexy!

Als je werkt bij Smart&Sexy zul je veel van je eigen talenten benutten. Je krijgt ondersteuning, maar kunt ook zelf activiteiten ondernemen en creatieve input leveren.

Wat bieden wij jou?

 • Een gezellige en positieve werksfeer waar jij veel ervaring op kunt doen
 • Het ontdekken van jouw eigen talenten
 • Het ontdekken van jouw eigen Smart&Sexy zelf!

PS: We beginnen om 10 uur, maar gaan ook iets langer door 😉

Weet je nog meer redenen waarom jij Smart&Sexy’s nieuwste talent moet worden? Stuur een mailtje met motivatie en cv naar Charlotte@smartensexy.nl