We hebben een droom. Alle vrouwen Smart&Sexy!  En daarom een plan voor 22 april:

honderden vrouwen in hun mooiste rokken. Een uitbundig feestje door de mooie stad Amsterdam. Muziek en kadootjes. Voor onszelf maar ook voor alle vrouwen die we tegenkomen. Een ware feelgood parade. Het is namelijk lente! En wij gaan vieren dat we er zijn. Dit moet je meemaken!

22 april is het weer zover. Vorig jaar organiseerde we een Smart&Sexy flashmob . Een heel gaaf spontaan optreden midden in Amsterdam. We haalden er alle kranten mee en zelfs de voorpagina van de Volkskrant. Gaaf. Alleen, het vloog voorbij. Dit jaar gaan we er nog meer van genieten. En ook nog meer andere vrouwen inspireren om ook een feestje van haar leven te maken.

En dus dit jaar organiseren wij op 22 april
DE SMART & SEXY PARADE

Kom je ook? Laat dan hier je berichtje en emailadres achter en je ontvangt meer info.

Het plan? We gaan deze parade organiseren met behulp van ons Smart&Sexy netwerk. Dus als jij een idee hebt? Of iets kan sponsoren? of gewoon wilt meedoen? Het kan allemaal.

Het programma:
Begin van de middag verzamelen. Alle vrouwen bij elkaar. Mooi maken, het inspirerende lied ‘Firework’ instuderen, workshops en peptalks. Wij stomen je klaar voor deze bijzondere parade. Dit onderdeel was vorig jaar al zo’n succes. Hoe leuk is het om met zoveel positieve vrouwen bij elkaar te zijn en je mooi te maken? Echt een feel good moment voor jezelf.
Dan de optocht van ongeveer een uur. Laat je meeslepen. Waan je in Braziliaans carnaval en kijk om je heen. Wat een hoop te zien en te beleven! Kadootje voor jezelf en de mensen om je heen.
Aan het eind van de parade is er een feestje voor alle vrouwen die hebben meegedaan met veel verrassingen.

Kijk voor meer informatie hier. Doe je mee? Meld je aan. Nodig je vriendinnen uit. We kijken er naar uit je te ontmoeten. Tot snel mooie dames.

LOVE

de Smart&Sexy paradeteam:

Chantal, Myra, Judith, Carolien, Nancy, Evita, Lisette, Linda, Ninouschka, Chantal, Lisa