Gisteren hebben we onze community laten weten via dit blog  dat wij niet een goed gevoel hebben bij het Smart&Sexy dat Samsung gebruikt. Dit bericht is door zoveel mensen gedeeld en getweet, dat wij er helemaal stil van werden aan het einde van de avond. Wij schatten in dat we bijna 1 miljoen mensen hebben bereikt via Twitter en Facebook. En we hebben duizenden tweets en likes en reacties gekregen.

Dank jullie wel voor al jullie berichtjes en meedenken, voor de onwijze steun maar ook voor de kritische vragen. Daar leren we ook van! We kunnen niet overal op ingaan, het is zo veel, maar we waarderen het allemaal.

Een paar voorbeelden:

 

Het was super spannend om te doen en we zijn blij met dit geluid en met dat we er van uit kunnen gaan dat mensen voortaan ook aan ons denken als ze de campagne van Samsung tegenkomen 😉

En die fan-tas-tische prijs? 😉  Een kopieerapparaat beschikbaar gesteld door Haarmansgroep , is gewonnen door Iris Wildeboer!! (is natuurlijk eigenlijk niet te doen, dat kiezen uit al die gave tweets maar deze heeft de ‘notaris’ op ons kantoor uit de hoge hoed getrokken. Dus op naar Alkmaar. Dank je wel Iris voor je hulp. Dit is haar tweet:

En nu gaan we weer verder met onze Smart&Sexy plannen. Want aan ideeen en mogelijkheden geen gebrek. Wil je meer weten over Smart&Sexy? Lees dan deze update.

Of volg ons op Facebook

Nogmaals dank lief netwerk.

het team van Smart&Sexy