Op dinsdag 25 september nodigen wij onze bestaande klanten uit en ook nieuwe contacten zoals voorzitters van vrouwennetwerken en organisatoren van congressen en seminars. Ook ons sprekersbureau De Teeuwengroep zal een deel van zijn netwerk uitnodigen. Een zaal vol dus!

Ben jij ook iemand die wel eens sprekers boekt? Organiseer jij binnenkort een evenement en zoek je nog workshops of een dagvoorzitter? Kom dan ook naar de preview in het Watermuseum in Arnhem op 25 september in de avond. Dan krijg jij een bijzondere Smart&Sexy preview en alle kansen om te netwerken met andere pareltjes uit ons netwerk.
Kijk hier voor de officiële uitnodiging (met filmpjes!) en schrijf je snel in (stuur een mail zodat wij je op de gastenlijst kunnen zetten)

    

Lisa in Toomler tijdens Standup inspiration (foto gemaakt door Rene Wouters)

 

 

 

 

 

 

Lisa:
‘Ik ga de hightlights doen uit de drie verschillende lezingen. ‘Smart&Sexy, women only’, ‘Smart&Sexy netwerken’ en ‘De 7 Smart&Sexy wetten van social media’
De laatste 2 zijn ook voor mannen! Dus die zijn de 25e ook welkom! Deze interactieve shows zijn een Feelgood ervaring met praktische tips. We horen zo vaak kreten als: ‘lekker dicht bij jezelf blijven’ Of  ‘Gewoon positief denken’. Ik ben vooral geinteresseerd in het HOE dan? Hoe blijf je dicht bij jezelf? En hoe vergroot je je aantrekkelijkheid? Hoe kom je er achter wat je echt wil en hoe ga je dat dan op een aantrekkelijke manier inzetten? In je relatie, op je werk maar ook online.
Deze preview wordt een feestje! Daar ga ik zeker voor zorgen. Maar wel 1 met kippenvel, eye-openers en aha momenten!’