Als je naar de Smart&Sexy theatershow komt krijg je natuurlijk de theatershow te zien maar er is ook genoeg te doen in de foyer voor en na de voorstelling en tijdens de pauze. Het is een heel event! Afterparty, goodiebags…Ik ga niet alles verklappen maar een heel gaaf onderdeel is de photobooth van Crystal Clear. Zij zijn onze sponsor van de show en zijn mee op tour. Elke vrouw wordt  op de foto gezet en de volgende dag staat het op hun Facebookpagina. Als je dan ook nog een reactie geeft op jouw eigen foto maak je kans op een heerlijk Wellness weekend! Ik kan echt genieten van alle foto’s van de vrouwen en kijk ze graag door. Superactie van Crystal Clear!

Vrijkaartje?
Ook geeft Crystal Clear  via Facebook voor elke show vrijkaarten weg. Als je die krijgt, ben je een reporter en mag je na de show op de Facebook Pagina een (kort) verslag uitbrengen. Ik heb er al zoveel mooie verslagen gelezen. Deze van Jenny van As is ook prachtig:

“Lisa Portengen haar woorden raken je, het doet wat met je! Al is het soms geen nieuwe boodschap, de boodschap komt door haar manier van overbrengen op mij anders en duidelijk binnen. Het is geen cabaret, het is geen lezing, het is geen musical, het is een interactieve show waar 1 vrouw op nuchtere, lachwekkend maar vooral zachte wijze in een heerlijk muzikaal jasje laat voelen wat jij als vrouw voor mogelijkheden bezit! Het inspireert, raakt, confronteerd op milde wijze, en laat je lachen. Als de show is afgelopen is de avond nog niet afgelopen in het Luxor theater draait de DJ nog vrolijk door en het is tijd om het leven te vieren. Waar vind je nou nog zoiets in een theater? En geloof mij na al die velen shows welke ik bezocht heb, ben je niet zo snel verbaasd! Maar nu wel! Bruisend van energie ga ik naar huis. Een dag later voel ik diezelfde fijne energie nog waarmee ik de avond in het oude luxor theater af heb gesloten. “

Lees hier nog meer verslagen. (onder het kopje ‘berichten van anderen over Crystal Clear’)

We gaan verder op tour langs de geweldige theaters van Nederland. Kijk hier voor de speellijst. Tot snel!