Wij zijn heel blij met onze sponsor voor de theatershow… rapapaaaa….

Crystal Clear!

Al een tijd zijn Crystal Clear en Smart&Sexy aan het samenwerken. Ik heb een feelgood show voor hun gemaakt tijdens de Flavourites beurs afgelopen jaar, ik mocht een inspiratie ochtend organiseren voor hun reclamebureau en we hebben vele gesprekken gevoerd over onze plannen en ideeën.
En hoe tof is het dat zo’n mooi merk in ons geloofd? Dat ze ons willen helpen om deze theatertour te organiseren? Dat doen ze door een sponsorbedrag, Crystal Clear drankjes in alle goodiebags, een te gekke fotowand met fotografen tijdens de show in de foyer en ook online gaan we leuke winacties met ze doen.
Toen we een jaar geleden op het Smart&Sexy kantoor aan het brainstormen waren over merken die we bij ons vinden passen, was Crystal Clear het eerste merk dat ik noemde. Ik vind hun aanpak online ‘Women in control’ op Facebook en hun tv commercials heel leuk. Vrolijk, vrouwelijk en van nu.
We werken onder andere samen met Marlou Lancee, jr. brand manager en ik vroeg haar waarom Crystal Clear heeft besloten de Smart&Sexy theatershow te sponsoren:

‘Wij van Crystal Clear geloven dat vrouwen geïnspireerd willen worden. Dat we in een bijzondere tijd leven dat we allemaal steeds bewuster zijn van wie we zijn. En ondanks dat we maar een ‘gewoon’ heerlijk drankje zijn, hebben wij echt plezier in het bereiken van die geweldige doelgroep. Wij zien in Smart&Sexy echt een partner die dit ook aanpakt. Empowerement van vrouwen. Een mooie match. En Lisa.. ja die hoort gewoon in deze theatershow, dat zien wij ook wel! Wij zijn er echt blij mee en steunen Smart&Sexy helemaal!”

Dank Crystal Clear en we gaan er een feestje van maken! 44 keer!