Zeg wat je wel wilt

Ik had een tijdje een relatie met een piloot. Een hele knappe, jonge piloot. Hij vloog privéjets. Hij wilde de overstap maken naar de grote luchtvaart. Hij werd aangenomen bij de KLM.

Ik was zo blij voor hem, maar dacht tegelijkertijd: “dat zijn in één klap 14.000 concurrenten erbij”. Op een privéjet zijn er helemaal geen stewardessen. Maar nu? Leuke vluchtjes naar Rome, paar dagen daar blijven. Gezellig met de crew op stap naar de plaatselijke disco …

Zeg niet wat je niet wilt, maar zorg ervoor dat je krijgt wat je wel wilt, dacht ik slim en fietste naar de feestwinkel.
Daar kocht ik een stewardessenpakje. Een donkerblauw mini-jurkje met wel 3 gouden strepen. Het paste net niet. Precies goed dus.
Naar huis. Het pakje nog wat opgeleukt met een gouden riempje, gouden hoge hakken en witte handschoentjes.
Weet, dat ik dit niet dagelijks doe, verkleden in een beroep! Integendeel. Maar soms als je wil zeggen wat je niet wilt, moet je slim zijn. En sexy. Een dodelijke combinatie.
Die avond. Mijn lief zat op de bank, nietsvermoedend. Ik kleedde me om in de slaapkamer: pakje aan, hakken aan, in vol (stewardesse)ornaat. Een beetje nerveus, maar ik moest dit doen.
“Hou je ogen dicht.” Ik ging voor hem staan. “Ik wil dat, als je ooit aan sex met een stewardess denkt, je aan mij denkt. Doe je ogen maar open.”
Zijn mond viel open, zijn ogen puilden uit. Het werkte! Ik zag het gebeuren.
“Oh meneer de piloot … We gaan wat turbulentie verwachten vanavond, maak uw riemen maar vast.” …

Tot hier …

Zeg niet wat je niet wilt. Zeg wat je wel wilt. En zorg dat je doet wat je wilt.
Ik wilde hem laten merken hoe blij ik voor hem was. Dat ik een hele lieve knappe piloot zie, die straks zo ontzettend veel aandacht zou gaan krijgen van hele mooie stewardessen.
En … ik wilde dat hij nog wel twee keer achter zijn oren zou krabben, voordat hij in Rome te ver zou gaan.

Slim, lief en sexy tegelijk.

De volgende ochtend (hij was vliegen) ruimde ik het huis op en vond het pakje verspreid door het hele huis.  Ik trok het aan, pakte de stofzuiger en voelde me zo gelukkig!!

Lisa 😉