In de ochtend opstaan, naar de spiegel lopen, kijken en denken ‘Hmmm Ja, ik kan er goed mee door’?
Een hele dag op het strand, zonder make up, vele duiken in de zee en er nog steeds fris en opgemaakt uitzien?
Een soort sexy filmsterren look?
Het bestaat. En het is niet eens zo ingewikkeld. Claudia van Beaulashes gaf mij tijdelijk prachtige bambi ogen door middel van wimperextentions. Dat betekent dat mijn eigen wimpers worden verlengd met kunstmatige wimperhaartjes.

Aan huis
Claudia is on tour. Met haar roze (!) opklapbed kwam ze bij mij thuis de set wimpers aanbrengen.
Drie kwartier mocht ik heerlijk liggen met mijn ogen dicht terwijl ze 1 voor 1 de wimpers aanbrengt. Rustig legt Claudia uit wat ze aan het doen is. Ik lig lekker en neem even rust tijdens mijn drukke kantoordag.

Ogen open
Het moment dat mijn ogen weer open mochten was het wel even wennen. Er zat nog een klein beetje lijm en Claudia haalde dat voorzichtig weg. Mijn ogen begonnen te tranen maar toen de haartjes los waren en ik mijn ogen open kon doen hield dat al snel op. Zoooo wow, wat een verschil zeg.  Ik keek mezelf aan. Ik heb ooit wel eens nepwimpers opgeplakt voor een theatershow of een gek feest maar dit is anders. Heel natuurlijk maar wel opvallend. Grappige combi!

Foto’s van dichtbij heb ik eigenlijk niet maar hier krijg je wel een indruk. (Foto Anne Lakeman)

Winactie!

We geven een set weg t.w.v. 125,00 euro. Echt, dit is je kans op ongeveer 4 weken prachtige filmsterren look. Laat een reactie achter op dit blog met volgens jouw favoriete film quote. De leukste of opvallendste quote krijgt de prijs en kan Claudia binnenkort op bezoek verwachten.

Je kan Claudia ook op Twitter volgen.

Succes dames 🙂

‘Love means never having to say you’re sorry’ – Love story

We hebben een winnaar gekozen! Het is vandaag maandag 5 november en ik mag officieel doorgeven dat

SASKIA VAN BEERS van www.ruimtebieder.nl deze mooie prijs krijgt.

Ik vind natuurlijk alle inzendingen prachtig en het was een vrijwel onmogelijke taak om hier ‘de beste uit te kiezen’. Maar goed… Het is de zin van Saskia geworden:

‘You make me wanna be a better man’ – As good as it gets

Saskia, ik mail jou de gegevens van Claudia van www.beaulashes.com en dan kunnen jullie een afspraak inplannen. Laat je nog zien hoe het geworden is? Ik heb je trouwens al eens in het echt ontmoet en je hebt al prachtige ogen.. dus ik ben benieuwd hoe goddelijk je wordt met wimpers 😉

Binnenkort weer nieuwe mooie prijzen, ik heb hier een heel lijstje voor me liggen. Tot snel dames, super dat jullie mee doen.

Liefs Lisa