Ik wil graag twee van mijn lievelingsboeken met jullie delen.
Het zijn allebei boeken die voor mij ‘life changing’ zijn geweest.

Een ongewoon gesprek met God, Neale Donals Walsch

Dit boek is een dialoog tussen de schrijver, Neale Donalds Walsch en God. In een prettige dialoog, die goed te volgen is, komen veel levensvragen aan bod op een heldere en gelukkig ook humorvolle manier. Een diepgaand spiritueel boek maar dus wel lekker leesbaar.
Wat ik ook kan aanraden is de luistercd van dit boek!  Heerlijk voor in de auto. Ik heb die cd’s zeker wel 15 keer geluisterd in de loop der jaren. Met Peter Faber als de stem van God. Ook niet verkeerd 🙂

Zeven spirituele wetten van succes, Deepak Chopra

Ja en dit kleine rode boekje. Tenminste als je het hoesje er af haalt hou je een rood boekje over. Vind ik leuk. Dit boekje is bijzonder door de vorm waarin je het kan lezen. Je begint met het eerste hoofdstuk op zondag. En dan lees je het volgende hoofdstuk op maandag en zo de week door. En dan weer opnieuw dus! Elk hoofdstuk gaat over 1 van de 7 spirituele wetten van succes. Veel basis bewustwording met praktische stappen die je kan nemen om het in je leven toe te passen. En ik hou van praktisch. Ik wil altijd graag meer weten…en dingen doen. Maar hoe dan? Nou dat vertelt dit boek je wel. Een fijne reminder elke dag weer.

En aan welk boek / welke boeken heb jij onwijs veel aan gehad? Wil ik graag weten! Laat je een reactie achter?

Als het even kan, kopen wij onze boeken bij YouBeDo.com. Heeft dezelfde prijzen als andere boekaanbieders, alleen 10% gaat naar het goede doel van jouw keuze!

p.s. Zijn we al bevriend op Facebook? We hebben een hele leuke pagina waar ook veel Smart&Sexy zaken gebeuren 😉