Ik ben veel onderweg. Het land in. On tour.
Op Smart&Sexy missie om vele vrouwen te laten ervaren hoe ze meer uit het leven kunnen halen. Hoe geweldig ze zijn.

In onderstaand filmpje zie je mij in actie. Ik geef een Smart&Sexy lezing voor Vrouwennetwerk VOL. In een 2 uur durend programma gaf ik ze tips, oefeningen, opdrachten en verhalen. Nam ik ze mee in de wereld waarin je Bewust Aantrekkelijk bent. En oh wat straalden ze! En ik ook!

 

Wil jij ook een workshop of een lezing boeken? Mail dan naar info@smartensexy.nl voor meer info. Ik kom zo naar jullie toe.

Smart&Sexy mindstyle

Smart&Sexy is een mindstyle voor vrouwen, opgericht door Lisa Portengen om vrouwen nog bewuster te maken van hun mogelijkheden en te laten ervaren hoe geweldig ze zijn. Smart staat voor bewustwording: wie ben ik, wat wil ik, wat zijn mijn doelen. En sexy: op welke aantrekkelijke manier ga ik dat doen. Lisa: ‘Eigenlijk zijn alle vrouwen al smart en sexy, alleen zijn we ons er niet altijd bewust van.”

Via speciale lezingen, events en workshops laat Smart&Sexy vrouwen ervaren hoe ze hun slimme en sexy eigenschappen als lifestyle in kunnen zetten. En mannen? Die genieten volop mee van de stralende vrouwen.

Met een bereik van meer dan 200.000 vrouwen per maand is Smart&Sexy één van de meest spraakmakende feelgoodorganisaties van Nederland.

“Ik ben slim en sexy. En trainer. Ik wil mensen in beweging zetten. Ik hou van theater en dansen. Al jaren geef ik trainingen, coaching, bedenk ik ervaringen en concepten voor bedrijven, vrouwennetwerken en events. Smart&Sexy is voor mij allesomvattend. Ik wil vrouwen nog bewuster maken van hun mogelijkheden en laten ervaren hoe geweldig ze zijn!”

 

 

 

Interviews, informatie, filmpjes en publicaties van Lisa

Artikel in Het Financieel Dagblad over de Smart&Sexy workshop

Lisa in de Telegraaf Vrouw over geld.

Lisa in de Telegraaf Vrouw, ‘Smart&Sexy op het werk’

Op dit blog lees je meer over Lisa’s studie aan de Kleinkunstacademie.

Artikel in Vrouw&Passie magazine over ‘De kracht van de vrouw”

Live op tv bij Koffietijd Lisa in gesprek met Quinty Trustfull over Smart&Sexy, haar rol als Saskia bij GTST  en rokjesdag 2012


Smart&Sexy en Lisa online:

Smart&Sexy op Twitter
Smart&Sexy op Facebook
Smart&Sexy op Youtube

Lisa op Twitter
Lisa op Linkedin