Love goes toward love – William Shakespeare

14 juli is er een uniek Smart&Sexy seminar over de liefde in de mooie Vondelkerk in Amsterdam. Een event voor alle vrouwen, single of met een relatie.
In een 2,5 uur durende seminar neemt Lisa de dames mee in de wereld van liefde. De mooie, warme liefde voor jezelf en voor de ander. Maar ook de stoute flirterige kant van het leven. Lekker speels, verrassend en boordevol tips zit dit interactieve, theatrale programma. Smart&Sexy gaat het eens goed van verschillende kanten belichten. En Lisa kijkt hier vreselijk naar uit. Het is haar favoriete onderwerp.

‘De meeste vragen die ik krijg van vrouwen gaan over de liefde. Ik vind het heerlijk om mee te denken en vaak leuke sexy oplossingen te bedenken. Hoe verras je je man? Hoe trek je meer liefde aan? Hoe voel je je nog aantrekkelijker? En hoe hou je het een beetje speels. En kan je echt van liefde genieten? Heerlijke onderwerpen. En.. ik kan er zelf ook nog altijd een boel van leren! ‘

 

 

 

 

 

 

 

Dus wil jij:

*Nog meer van jezelf houden?
*Leren hoe je Smart&Sexy meer uit je relatie kan halen?
*Tips meekrijgen hoe je fijn kan flirten deze zomer?
*Kadootjes krijgen en verrast worden?
*Een boost voor je zelfvertrouwen?
*Andere Smart&Sexy vrouwen ontmoeten?
*Een superleuk feestje meemaken?

Kom 14 juli om 19 uur naar de Vondelkerk in Amsterdam en maak het mee.

De routebeschrijving vind je hier.

RSVP je ook op Facebook dat je komt? Vinden we leuk. 🙂
Vriendinnen uitnodigen mag natuurlijk!

Kosten?
Een experimentje. Doe je mee? Gewoon omdat het kan:
Of je betaalt op de dag zelf 50 euro.
Of.. je kijkt eens op het  wensenlijstje waar we nog meer blij van worden.

De Vondelkerk is van 11 tot 22 juli even het huis van Wed and Walk. Neem even een kijkje want het is echt te gek, hier kan je trouwen voor 1 dag. Dus misschien heeft ze nog wel een plekje over. En, we zitten 14 juli dus ook in het lieve decor van Wed and Walk.. hoe toepasselijk.

Leuk? Laat maar weten!