Een blog over de Bootcamp van deelneemster Mariska van Gaalen

Wat heb ik een topdag gehad afgelopen zondag 4 mei! De dag begon al goed toen ik samen met Sharo aankwam op de locatie die Lisa en Marshly met zorg hadden uitgekozen. Wat een fantastische plek zo aan het water. Voor de gelegenheid was de locatie gepimpt met roze ballonnen, mooie kleden en kussentjes om op te zitten en stonden er schalen met de heerlijkste gezonde snacks voor ons klaar.

De ontvangst was warm en mijn dag kon al niet meer stuk. Ik kreeg eigenlijk alleen maar meer zin in de bootcamp, ook al had ik toen nog niet echt een idee wat me te wachten stond.
Voordat de bootcamp van start ging, had Lisa een aantal opdrachten voor ons zodat we onze challenges, ervaringen en dipjes met elkaar konden delen. Zo fijn om een aantal succesverhalen te horen, maar ook te horen dat het soms ook heel moeilijk is. En dat je daarin dus niet de enige bent.

En toen was het echt tijd voor de Feelgood Bootcamp onder leiding van de enige echte Marshly van Body Succes. Met een smile van oor tot oor verzekerde hij ons dat het niet zwaar zou worden, maar vooral heel LEUK! Hij benadrukte dat we vooral moesten geloven in onszelf! Het feit dat we de bootcamp allemaal vol overgave hebben gedaan, geeft aan dat het ons goed gelukt is. Uiteraard ook door de aanmoediging van Marshly en de Smart & Sexy vrouwen. Ik had nooit kunnen denken dat lunges, squats, dippen, planken en andere total body workouts zo leuk konden zijn. Het was zeker niet makkelijk en wilde soms echt opgeven, maar mede door de lol die we hadden en dat we het samen deden, heeft het voor mij wel makkelijker gemaakt om het vol te houden.

Na afloop van de bootcamp was het tijd om onder het genot van lekkere en gezonde snacks even bij te komen en na te praten. Er werd nog een mooie prijs uitgereikt aan de vrouw die de meeste inzet had getoond tijdens de bootcamp, een personal training van Marshly en een Feelgood gesprek met Lisa. Ik ben haar naam helaas vergeten, maar het was meer dan verdiend, you go girl!!! Als aandenken hebben we allemaal een mooi armbandje gekregen van Lisa. Een armbandje dat ons eraan moet herinneren dat we altijd opnieuw kunnen beginnen als iets even niet lukt. Lukt iets niet dan draag je het armbandje aan je andere arm en so on. Aan alle vrouwen die er niet waren, jullie hebben echt iets gemist. Dus mocht er een tweede Feelgood bootcamp op de agenda staan, aarzel dan ajb niet en geef je gewoon op. De bootcamp is geschikt voor iedereen. Je gaat echt volledig opgeladen weer naar huis. Just DO IT!! Je bent in staat om zoveel meer te doen dan je zelf voor mogelijk acht! En het mooie is dat je het niet alleen hoeft te doen! Er zijn nog heel veel Smart & Sexy vrouwen die misschien hetzelfde meemaken. Deel vooral jouw ervaringen. Voor jou lijkt het misschien niets of onbelangrijk, het kan net datgene zijn wat een ander nodig heeft!!

Lisa & team, Marshly, Anchelle en alle Smart & Sexy bootcamp ladies, thx voor een onvergetelijke dag! Veel succes met al jullie challenges en wie weet ontmoeten we elkaar op een volgend event.

Mariska

Kijk hier Feelgood Bootcamp-2894alle foto’s terug van de Bootcamp