Het wordt nog spannend lieve picknickgasten… Gaat de zon vandaag voor ons schijnen? Er komen 50 supergave mensen bij elkaar om te genieten!

De picknick gaat door als het droog is en warmer dan 20 graden!
Bij twijfel kijk om 14.30 op het blog voor meer info of sms mij op 06-19604425

Neem voor de zekerheid een paraplu mee en een vestje.

Hieronder nog even de route voor mensen die dat nog niet hebben:

Routebeschrijving:

Het Oog en Al park is goed te vinden en je kunt er makkelijk parkeren. En gratis. Parkeer in de Mozartlaan.

Auto: Vanaf de A2 is het afslag 8 Centrum, aanhouden richting centrum en bij eerste rotonde links af (let hier even goed op want het is een rotonde-verkeerspleinachtig-iets…), bij 1ste stoplichten rechtdoor, 2de stoplichten rechtsaf (Everard Meisterlaan) en dan alsmaar rechtdoor tot je (de vijfde zijstraat rechts) tegen de punt van het park aanrijdt. Dit is de Mozartlaan en kun je langs de weg parkeren.

Trein: Verlaat de stationshal in de richting van de jaarbeurs, roltrap naar beneden en rechts richting kruispunt lopen. Hier rechtdoor oversteken en dan meteen links oversteken. Nu ga je langs het water (aan je rechterhand)  op de Leidseweg lopen ongeveer 8 minuutjes, loop over de burg voor je (links zie je de rijksmunt) en meteen het eerste bruggetje rechts, dan het eerste bruggetje links en je bent in het Oog in Al park.

Fiets: Vanuit de stad is de beschrijving per trein de kortste route. Andere richtingen lijkt me de auto het handigste uitleggen 😉