Afgelopen weekend was ik met Karel naar een leuk feest in een andere stad. We hadden ook een hotelkamer geboekt zodat we er een lekker weekend van konden maken. Die zaterdagnacht, na het feest stond ik eventjes alleen op het grote balkon naar de sterren te kijken. Het was een prachtige heldere nacht met een warme gloed.
En daar, zo stil en alleen, onder de sterrenhemel realiseerde ik mij iets.
Ik ga het aan!

Vanaf 1 april begint de 100 dagen Feelgood challenge. En het gaat super goed, er melden veel vrouwen zich aan, ik krijg hulp van fijne mensen en het voelt als een succesvol project. Dat dacht ik op het balkon. Wat een mooi project! Maar wacht eens even. Het is niet alleen een project? Het is mijn eigen challenge!

Tijdens de theatertour werd dit idee geboren. Ik heb behoefte aan verdieping, nieuwe energie en mezelf nog beter voelen. Het voelde toen alsof ik tijd nodig had om me klaar te maken voor Smart&Sexy deel 2. Niet onlogisch na 4 jaar hard te hebben gewerkt om nu even tijd te nemen voor mezelf. En zo ontstond het idee van mijn challenge. Ik zou mezelf 3 maanden de tijd geven om op te laden. Ik wil een nieuwe levensstijl ontwikkelen. Vooral op het gebied van eten en bewegen en bezinning. Ik zou niet weten wat ik moet eten als ik stop met brood eten! En hoe lang is het geleden dat ik elke dag mediteerde? Ik wil me nog beter voelen! Investeren in mezelf.
Langzaamaan kregen mijn ideeën vorm. Een 100 dagen challenge. Ik dacht na over de Smart&Sexy community. Hoe kon ik ze hierbij betrekken? Door er over te bloggen? Filmpjes maken? Ja! Maar ook door iedereen de kans te geven om mee te doen. Hoe gaaf zou dat zijn! Dan kunnen we elkaar echt helpen. En dat gaan we doen! Wat een prachtig plan.

Afgelopen zaterdag kijkend naar de sterren, realiseerde ik mij dat ik mij niet moet verliezen in ‘weer een project’. Nee. Dit is MIJN challenge. En ja iedereen mag mee doen. Maar deze 100 dagen ga ik echt aan. Ja! Dat had ik nog niet met mezelf afgesproken. Ik kreeg kippenvel toen ik daaraan dacht. Ik haalde diep adem en beloofde mezelf:

‘Ik gun mezelf deze 100 dagen. Ik ga er voor. Ik ga mijn challenge voor de volle 100 procent aan. Ik geniet er van en ik haal er alles uit wat er in zit. Wat een unieke kado voor mezelf. IK GA HET AAN’

Binnenkort vertel ik je meer over mijn thema’s binnen de challenges en de doelen die ik wil behalen. Ter inspiratie. En ik ben ook benieuwd naar die van jou!

Doe jij mee? En wat beloof jij jezelf? Ga jij het AAN?

Schrijf je hier in.

Lees hier meer over mijn (onze) personal trainer Marshly

Lees hier meer over het plan en waarom je mee zou kunnen doen