het klinkt zo lekker. Fris in je hoofd.

Heel lang onder de douche staan. Even stil zijn. Een mooi liedje horen. Het moment vlakvoordat er een briljant idee opkomt. Echt uitgerust wakker worden. Een wandeling door de duinen. Salsadansen. Een enorme lachbui. Er zijn heel veel momenten dat ik Fris in mijn hoofd ben.

En 4 en 5 november ben ik het zeker! Dan geef ik Smart & Sexy workshops tijdens een event van

Fris-in-je-Hoofd-Banner451x100px

 

Het Fris in je hoofd! Najaar Event is in Seats2Meet in Utrecht en begint om 18.00 uur en duurt tot circa 22.30 uur. Er zijn twee workshopsessies per avond. De bezoekers kunnen kiezen uit workshops met uiteenlopende onderwerpen, verzorgd door verschillende bedrijven. Voor, na en tussen de workshopsessies zijn er inspirerende lifestyle- en ontspanningsactiviteiten, zoals massages en make-overs! Gedurende de hele avond staan er allerlei lekkere hapjes en drankjes klaar!

Kijk voor meer informatie op:  www.frisinjehoofd.nl/pages/Fris_in_je_hoofd__Najaar_Event

Ik heb zo’n gave Smart & Sexy workshop voorbereid speciaal voor de vrouwelijke bezoekers! Ik kan bijna niet wachten. We hebben maar anderhalf uur per groep maar ik ben toch heel wat van plan… *smile*

De workshops waren al vrij snel volgeboekt (We zijn HOT ) maar er zijn nog veel meer andere workshops te doen en tijdens de pauzes is er ook nog eens een speciale ‘plugged in version’ van Durftevragen. Waar ik ook trainer van ben. De moeite waard dus.

Zo, en in het kader van ‘Fris in je hoofd’ ga ik NU mijn huis opruimen. Dat wil ook wel eens helpen.