2012 raast door. En wij zitten er midden in! Met twee voeten op de aarde en het hoofd in de wolken. Ik heb dit jaar dus echt de mooiste luchten van mijn leven gezien. Misschien kijk ik vaker omhoog? Of zijn de kleuren verrassender dan eerder? Mijn goede voornemen is om bij een volgend huis een mooi uitzicht te hebben. Ik wil meer zien en genieten. (Deze foto is gemaakt door Punkmedia)

 

 

Ik wil jullie graag een Smart&Sexy update geven. De ontwikkelingen zijn zo snel gegaan de afgelopen tijd dat het fijn is het op een rijtje te zetten. Lees het maar door en klik vooral hier en daar op de linkjes.

Onze missie
De missie van Smart&Sexy is om vrouwen te laten ervaren wie ze werkelijk zijn. Smart staat voor bewustwording. Wie ben je? Wat wil je? En wat zijn je doelen? En sexy gaat over: ‘Hoe ga je dat wat je wil op een aantrekkelijke manier aantrekken?’
We organiseren events, lezingen en workshops en communiceren met de vrouwen online en offline.

100.000 vrouwen per maand
Het eerste jaar, 2010 waren we vooral bezig met de missie. Klopt het wat we willen uitstralen, zitten vrouwen hier op te wachten? Hoe vinden mannen dit eigenlijk en wat wordt de tone of voice?
Daarna hebben we ons vooral bezig gehouden met het bereik van Smart&Sexy. Via social media zoals onze Facebook-pagina , de wekelijkse column voor de Telegraaf Vrouw, dit blog en met de vele events waar ik heb gesproken en workshops heb gegeven bereiken we nu meer dan 100.000 vrouwen per maand. Hele leuke vrouwen! Ondernemende vrouwen die weten dat ze meer willen halen uit hun leven en in Smart&Sexy vooral die inspiratie vinden. Want we roepen wel heel hard dat we ‘gewoon onszelf moeten zijn’, maar hoe dan? Ik hou van de inspirerende en praktische kant van Smart&Sexy met onze tips en oefeningen en Mindstyle.
Een aantal van de best gelezen blogs zijn ‘De boze buurvrouw‘ of ‘ 40 x bedankt‘ of ‘Liedje op de radio‘ en ‘Love is in the air

Wie zijn WE?
Het team breidt uit. Met zo’n grote missie kan ik het niet meer alleen. De allerbelangrijkste uitbreiding is….mijn vriend Karel! Ik beloof, later meer over hem te vertellen maar voor nu: Karel is geweldig. Als een man Smart&Sexy is, dan is hij het wel. Hij is dol op vrouwen 😉 en goed in marketing en managen en ook nog eens supercreatief. Een half jaar geleden besloot hij dat hij me ‘echt’ ging helpen. En dat doet hij! Hij organiseerde de theaterpreview, de Smart&Sexy Experience, maakt salesplannen, voert de telefoontjes en stuurt de 2 stagiaires aan. En in de late uurtjes bedenken we ook nog creatieve concepten en maken we te gekke plannen en eigenlijk ook alle filmpjes die je ziet op ons Smart&Sexy Youtube kanaal. En gelukkig… zijn we ook zo verliefd dat we vaak genoeg de laptops dichtdoen 😉 Mocht je hem willen mailen? Zijn emailadres is: kareldeenigeman@smartensexy.nl

Verder bestaat ons team uit allemaal te gekke vrouwen zoals de Smart&Sexy ambassadrices Silvia, Maria, Annelies en Anchelle en ook Chantal (styliste) Elisabeth Boor (regisseuse) en Filiz (visagiste). Met dit team organiseerde we de Smart&Sexy theaterpreview: (foto gemaakt door Anne Lakeman) En we krijgen heel veel hulp van mensen vanuit de community!

Lezingen en workshops
Ik geef nu al 2 jaar Smart&Sexy workshops en lezingen voor vrouwennetwerken en voor bedrijven als SNS bank, de NS, KNMI en vele anderen. Dat is te gek om te doen. Waar ik vooral naar zoek is ervaren. Mijn workshops en ook mijn lezing is dus interactief. Veel oefeningen, voorbeeldverhalen en gesprekken om mijn Smart&Sexy tips te ervaren. Je krijgt een boost voor je zelfvertrouwen en praktische tips&tricks die je ziel raken. Een voorbeeld hiervan is de AQ test , Dit filmpje hebben we opgenomen bij een van mijn lezingen.
De komende tijd kun je mij boeken voor 3 verschillende lezingen:
1) Smart&Sexy ladies only
2) Smart&Sexy netwerken (ook voor mannen)
3) De 7 Smart&Sexy wetten van Social media (ook voor mannen)

De webshop


In deze eerste webshop zijn we aan het uitproberen welke artikelen Smart&Sexy vrouwen willen kopen. Het blijkt bijvoorbeeld dat vrouwen het heel leuk vinden om echt iets van het merk Smart&Sexy te kopen. Mooi om te weten. Ook de Smart&Sexy Ecourse loopt heel goed. In dit filmpje zie je hoe we de allereerste koopster van iets uit de webshop verraste en een bezoekje brachten 🙂

 

 

Events
Online is te gek, vooral dat we snel kunnen communiceren met onze community. Het blijft natuurlijk ook heel fijn om de vrouwen (en soms ook mannen) live te ontmoeten. We organiseren elk jaar op 21 april ‘Rokjesdag’ in Amsterdam. Stuur ons vooral een email als je op de hoogte gehouden wilt worden van onze events

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N5UpaFCsYUg[/youtube]

En ook onze zomerse picknicks ‘netwerken met je voeten in het gras’ zijn een echte aanrader!

Theater en de first ladies
Dit is echt een van mijn grootste dromen die gaat uitkomen. De Smart&Sexy theatershow. Het wordt een theatrale talkshow en we gaan 2013 en 2014 op tournee langs de schouwburgen van Nederland. Eind 2013 gaan we in premiere in De Nieuwe de la mar theater in Amsterdam. Daar kun je al kaartjes voor bestellen als je bij de speciale ‘First Ladies’ groep wilt behoren. Mojo theater is ons impresariaat. We hielden al een voorproefje van de show voor de vrouwelijke theaterdirecteuren en dit vonden zij ervan:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SqRrmy05v6Q[/youtube]

Toekomstplannen genoeg
We hebben zelfs zoveel plannen dat we de focus voor deze zomer in een jaarplan hebben geschreven, dat loopt van juni 2012 tot eind 2013. Met doelstellingen, verantwoordelijkheden en vooral ook het ‘hoe’ staat er in. En daar houden we ons dan maar aan 😉 Geregeld staan we voor de grote vellen op de muur in ons kantoor. Het werkt goed! De eerste maanden zijn alle doelstellingen gehaald.
Een aantal projecten waar we jullie nog niet veel over vertellen maar die wel in het plan staan zijn een Smart&Sexy app, een boek, nieuwe Ecourse, meer producten in de Webshop en we zijn zelfs een tv format aan het uitwerken. En we hebben nog een hele wensenlijst waar we voorlopig niet aan toekomen: Een Smart&Sexy strip, een nieuw kantoor, een nieuwe site, een lied, een game, eigen Smart&Sexy producten… dromen genoeg.

En jij?
Zonder jou, zonder de vrouwen is er geen community. Ik wil graag met jou in contact zijn of komen. Schrijf je vooral in voor de Smart&Sexy minimagazine hou de agenda in de gaten, like ons op Facebook en stuur mij een mail als je wilt samenwerken of ergens hulp bij nodig hebt. Ik hoop echt dat je dat doet!
Veel geluk en succes met jouw mooie plannen en ik wens je veel goeds op je pad.