(advertentie, gisteren als grapje gemaakt door @jwalphenaar , ik vind het wel wat, jij? )

Hoe speciaal is dit? Er is een hele mooie Smart&Sexy tattoo ontworpen door Chantal van Schaik. Een prachtig hartje, gemaakt van de 2 S-en. Symbool van de verbinden, loslaten en de liefde. En vorige week, op mijn verjaardag heb ik het laten zetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chantal is een lieve vriendin van mij en een bijzondere kunstenares.Zij heeft de Smart&Sexy tattoo ontworpen. Ik was er meteen verliefd op. Zo simpel en raak.

Op mijn verjaardag ging het gebeuren. Toen het zover was en ik op het bed ging liggen en Chantal haar handschoentjes aantrok, speelde de radio het liedje ‘Father and friend’. Ik dacht meteen aan mijn vader. Die was er dus ook bij wist ik en ik glimlachte. ‘He pap. Hoe zou jij dat vinden? Je dochter een tattoo? Kom je even gedag zeggen? ‘
Het tatoeëren is echt iets speciaals. Het doet een beetje pijn maar dat is ook wel een grappig gevoel. En Chantal legde uit dat je lichaam allerlei stofjes gaat aan maken.. nou, dat voelde ik wel. Ik voelde me vol energie maar ook rustig. Een half uurtje later was het klaar. En ik voelde me geweldig daarna.

Kijk maar naar dit filmpje: