Op 21 december kwamen Smart&Sexy en de medewerkers van de theaters samen voor de theaterpreview. Wij hielden daar ook een brainstorm met de vrouwen online en met de vrouwen in de zaal.

lisatheaterfoto

Smart&Sexy stelde de vraag:

Hoe zorgen wij er voor dat de Smart&Sexy show uitverkocht wordt?

Lees hieronder alle verzamelde tips:

-Benader de mannen om een kaartje als kado aan hun vrouw te geven! Dubbel-win in de relatie en suc6 gegarandeerd.
-Diverse mensen bieden aan om de show te pluggen in hun eigen stad
Stiletto-run/Hoge-Hakken-Race, er worden in verschillende steden evenementen georganiseerd gericht op vrouwen, zoals bijvoorbeeld de stilettorun, waarbij vrouwen op hun hoge hakken een wedstrijd rennen en hiermee een mooie prijs kunnen winnen. Dit zijn leuke evenementen om mee samen te werken, om bij te flyeren of misschien heb je een ander leuk idee!
-In sommige steden worden shoppingsnights georganiseerd, dit is een big happening in jouw stad. Leuk om mee samen te werken, te flyeren of iets anders leuks mee te bedenken.
– Personeelsverenigingen, super leuk, een teamuitje naar een Smart&Sexy theatershow. Er zijn vast werkgevers waarbij (vrijwel) alleen vrouwen in dienst zijn. De werknemers komen na afloop met een goed gevoel en veel inspiratie weer terug
-Er worden regelmatig ladiesnights gegeven, waarbij de focus dus volledig ligt op vrouwen! Vrouwen die misschien wel naar een Smart&Sexy show willen komen. Welke ladiesnights worden er bij jou in de buurt gegeven, kun je hier een leuke samenwerking mee aangaan? Ook leuk om in je achterhoofd te houden zijn de ladiesnights van de Pathébioscoop, waarbij ook goodiebags weggegeven worden.
– Vrouwenverenigingen/vriendinnenclubs, er zijn veel groepjes met vrouwen die eens  in de zoveel tijd afspreken om samen iets leuks te gaan doen, bijvoorbeeld jaarlijks. Hoe leuk is het dan om met zijn allen naar een Smart&Sexy theatershow te gaan? Super toch?! Misschien zijn hier nog wel leuke arrangementen voor te verzinnen, waarbij je deze vrouwen een totaalpakket aanbiedt.
– Geef een kaartje als kadootje, een leuk en origineel kado voor een lieve vriendin, moeder, dochter, of een andere leuke vrouw: samen naar de theatershow van Smart&Sexy! Voor een verjaardag, of als bedankje, of gewoon omdat ze het verdient. Leuk om mensen te inspireren om dit als kadootje te geven!
– Facebookactie: hoe ziet jouw pump er uit? Facebook is een zeer effectief middel om je doelgroep te bereiken. Misschien kun je een leuke actie bedenken, waarbij vrouwen aan worden gezet tot actie. Hoe ziet jouw pump eruit? Als je vrouwen betrekt, worden ze vast enthousiast en heb je op een positieve en interactieve manier contact met je doelgroep.
– Een Smart&Sexy pin-up kalender, wauw, dat is pas Sexy!
– Digitale visitekaartjes er zijn digitale visitekaartjes waarmee mensen zich met elkaar kunnen verbinden. Misschien kun je dit gebruiken bij een leuke actie!
– Een For Women Only Afterparty!
Goed idee, om na de show, die al een belevenis op zich is, voor de vrouwen een afterparty aan te bieden, waardoor de totaalbelevenis nog meer wordt versterkt! Workshops, een modeshow, je kunt hiermee alle kanten op.
Een kledingruil, Ook een leuk idee van een firstlady! Een kledingruil waarbij vrouwen een kledingstuk meenemen waar zij trots op zijn, dus echt iets moois. En om hier een kledingruil bij te organiseren. Je kunt kijken op welke manier je dit gaat invullen, vooraf? En hoe ga je dit promoten? Er zijn bedrijven die hiermee kunnen helpen. Goed om hier eens over na te denken!
– Make-up/Visagie, Smart&Sexy vrouwen houden ervan om er prachtig bij te lopen. Misschien een leuk idee als ze zich kunnen laten opmaken voorafgaand of na afloop van de show door een visagist die dit graag doet. Ook leuk om te combineren met een ladiesnight/afterparty.
– Sportclubs voor vrouwen, Er zijn verschillende fitnesscentra die zich speciaal richten op vrouwen. Dit is een mooie samenwerkingspartner als het gaat om promotie voor de show! Ook kun je denken aan sporten die (voornamelijk) vrouwen trekt, zoals Zumba, Yoga, etc.
Netwerkbijeenkomsten

Nog een paar leuke tweets die binnenkwamen:

Anja Feijen ‏@AnjaFeijen:
@LisaPortengen Een rokjesparade in elke theaterstad/dorp organiseren, ter promotie van de theatertour. #theater #smartensexy

Vrouw&Passie ‏@vrouwenpassie:
@LisaPortengen Bied vrouwennetwerken de kans om bijvoorbeeld 10e kaartjes gratis te krijgen in ruil voor promotie binnen hun netwerk.

Vrouwen houden van kadootjes!! Ik zou de goodiebags goed promoten! 🙂

Vriendinnen arrangementen? #theater

Neem eens contact op met PR bureau @MOOIPR.

Nog wat tips voor de Smart&Sexy tour @LisaPortengen #uitverkochtezalen Jaarclubs warm maken (reünisten) wellicht via reunistenblad

Wellicht kun je samenwerken met @MichaelBarnaart Smart&Sexy #jurken #ondernemendevrouwen @LisaPortengen #smartensexy