Christel Mantel is overleden afgelopen nacht, 18 januari 2013 op 39 jarige leeftijd.
Christel is een vrouw met een spierziekte. En een missie. En een boek. En een vriendin. Of dat was ze aan het worden. Ze was er in mijn leven en ik in die van haar. Zij heeft de afgelopen maanden blogs geschreven voor Smart&Sexy. In dit filmpje ging ik als introductie  bij haar op bezoek. Omdat de kwaliteit van het filmen niet goed genoeg was besloten we het filmpje een andere keer over te doen… Maar nu vind ik het toch echt wel goed genoeg om het aan jullie te laten zien.

[youtube]http://youtu.be/r18Agf6D_qk[/youtube]

fuck, fuck, fuck. Ik weet zeker dat Christel het niet erg vindt als ik even scheld. Gisteren op de powerdag zou ik nog eventjes langskomen. Ik was ziek en twijfelde of ik zou gaan. Ik kreeg een smsje van haar. ‘Ik ben er, waar ben jij?’ Ik ging. Ik zag haar en ze zei: Ik heb nog twee vragen aan jou, maar er is nu geen tijd om ze te stellen.’ Ik zei ‘Wat het ook is, ik zeg ja’ Ze lachte. Ik keek naar haar. Deze powervrouw die net als speedcoach andere vrouwen had geinspireerd straalde. ‘Maar’ zei ik, ‘Ik ben zo nieuwsgierig, kun je niet in ieder geval 1 vraag stellen?’ ‘Nee’  zei Christel, ‘Ik bel je morgen! Maar… het heeft te maken met mijn 40e verjaardag’ Ik gaf haar een dikke kus en ze vertrok.

Dit zijn de vier blogs die Christel voor Smart&Sexy vrouwen heeft geschreven:

Het simpele westfriese boerinnetje 

Laat jij ook toe wat je wilt?

Het gaat niet meer

Ik doe het met maximaal 3 centimeter

Dag engel Christel. Dank je wel voor al het moois dat je hier hebt gebracht. Ik zal af en toe aan je denken en omhoog kijken en je een handkusje geven

Lisa

p.s. geweldig filmpje van Christel met  erwtensoep haha… ze is grappig en weet je… je heeft nog gelijk ook! Het zijn de gedachtes die we mogen onderzoeken.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fk3zXUQSlFc[/youtube]