Lieve heerlijke  mannen.

Dit blog is speciaal voor jullie. Om jullie te bedanken voor al jullie complimenten, knipogen, adviezen, grapjes en aandacht het afgelopen jaar. Ik heb zoveel gave gesprekken gevoerd met net zoveel verschillende mannen. Wat zijn jullie geweldig en loyaal en echt, ik weet het zeker. Jullie hebben het beste met ons voor he? Jullie willen niets lievers dan dat wij gelukkig zijn toch?

Nou, ik kan je vertellen. Het gaat de goede kant op. Ik zie nu dagelijks vrouwen die stralen en er een feestje van maken.
Zie jij het ook? Vast. Dus blijf alsjeblieft ons steunen en helpen waar nodig. Dat vinden we echt heel fijn al laten we dat misschien niet altijd merken 😉

Vrijdag 22 april is er een feestje. We gaan met heel veel vrouwen door de stad Amsterdam een Feelgood optocht houden.
Spannend en superleuk natuurlijk. Maar.. we willen jullie er ook graag bij hebben.
Daarom is er om 17 uur een afterparty (ja gewoon om 17 uur in de middag) in Odeon. Wij zijn er, live muziek, wij, hapjes, wij en ….JIJ

Als je komt vragen we je een klein kadootje mee te nemen. Hoeft niet meteen een diamanten ring te zijn, iets kleins. Iets. Kan niet fout gaan. Dat leggen we dan op een tafel en als een van de Smart&Sexy dames weg gaat mag ze een kadootje uitzoeken. Is dat niet een top idee?

Kom dus 22 april naar Odeon. Van 17 tot 19.30

Drankjes zijn voor eigen rekening.