Hier volgt mijn allermooiste bericht ooit:
Ik ben een gelukkig mens. Ik heb een lieve familie, mooie band met mijn moeder, prachtige vrienden, Karel, de liefde van mijn leven en duidelijk een lijntje met boven. Een engel op een wolk, mijn vader. Ik kan mijn talenten gebruiken om anderen te inspireren, Hou van mijn werk, heb een geweldig netwerk, woon in hartje Jordaan, mocht studeren aan de Akademie voor Kleinkunst.
Er is zo veel om dankbaar voor te zijn. En nu mag ik ook nog eens in deel 2 van mijn leven, het allermooiste meemaken:

IK BEN ZWANGER!!!

Het is een jongetje en het gaat heel goed met hem! Hij is nu 16 weken bij me.
Dat ik dit nog mag meemaken vervult mijn hart en Karel en ik zijn zo blij met dit wonder!

Veel mensen die ik de afgelopen tijd heb gesproken weten het al en het was ook niet te verbloemen, ik heb al weken een grote buik! Sommige weten ook dat mijn zwangerschap begon met een tweeling. Een tweeling in mijn buik! Terwijl ik zelf ook een tweeling ben! Zo bijzonder…. 1 babytje heeft het uiteindelijk niet gered bleek na een aantal weken. Dat was schrikken. Zoals ik weet is alles is een blessing en dus ook dit zieltje dat eventjes bij me was om haar broertje door die eerste weken te helpen. heart-emoticon
Voor nu: Ik voel me goed al waren de eerste maanden pittig. Ik had weinig energie en mijn lichaam moest natuurlijk erg wennen. Maar nu voel ik me beter en neem ik alle zwangerschapkwaaltjes er graag bij.
Karel is de liefde van mijn leven en ik ben er trots op dat ik hem een zoon geef. Dat wordt voetballen Karel! wink-emoticon
Iedereen bedankt voor alle lieve hulp, ook mijn vrienden tijdens onze verhuizing en ook superfijn dat jullie het samen met mij stil wisten te houden totdat wij het een goed moment vonden om het aan iedereen te vertellen. Vandaag dus.

14 weken