Lisa heeft een hele bijzondere fotoshoot gedaan. Met als resultaat een mooi, sexy, zwangere Lisa op de foto. De dag van de shoot was een hele bijzondere ervaring. Stagiaire Suzanne vroeg haar hoe het was.

 

 

 

Dag Lisa, je hebt iets bijzonders meegemaakt he? Op Facebook had je laatst al een tipje van de sluier opgelicht, voor de oplettende volgers;). Vertel ons meer!

Nou, ik heb inderdaad iets meegemaakt, iets waar ik heel blij van ben geworden en graag wil delen. Ik heb namelijk een fotoshoot gedaan! Met mezelf én mijn buik. Het is sowieso heel leuk om een paar mooie foto’s van mezelf te hebben nu ik zwanger ben. Maar er is zoveel gebeurd sinds die shoot. Het was echt waanzinnig. Raquel Ottens is een hele bijzondere en goede fotografe. Ze gaat zo liefdevol met haar vak om. Haar missie is om vrouwen mooi in beeld te krijgen. Niet alleen zwangere he? Daar is ze echt gespecialiseerd in. Nu ik zwanger ben, heb ik er best wel moeite mee dat ik zo snel dikker word. Het is niet erg dat er een buikje ontstaan, maar alles wordt voller. Ja, daar heb ik wel moeite mee. Voor de zwangerschap was ik juist zo goed bezig met afvallen. Ik weet wel dat het komt door de Ivf, de hormonen en het zwanger zijn, dan kom je gewoon aan. Raquelle zei vooraf aan de fotoshoot; “Lisa, als jij bij mij komt voor de fotoshoot, hoef je nergens aan te denken, je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je gaat liggen of zitten, ik regel het allemaal”. Dat vond ik heel fijn om te horen.

Toen was het zover, de dag van de shoot. Ik kwam binnen en werd eerst lekker gemasseerd in een massagestoel. Daarna gingen Raquel en ik in gesprek over hoe we shoot zouden gaan doen en legden we wat mooie setjes neer. We hadden voor de shoot al via Pinterest een mooie sfeerpagina gemaakt, een soort mood board waarvan wij dachten: Ja, dat past bij mij. Tijdens de shoot kwam ik echt in een soort flow terecht, want ik hoefde nergens aan te denken, dat was de afspraak. Er stond een fijn muziekje op, en Raquelle vertelde me precies hoe ik moest gaan liggen, staan of zitten. Het leek wel maar een paar minuten steeds voordat ze zei; “ik heb hem”. Tussendoor heb ik de foto’s niet gezien, misschien was dat wel het beste zo. Soms maakte ik me nog zorgen van oh, zie je nu niet teveel van dit of dat… Dan stelde ze me gerust en vertelde me nergens zorgen over te maken, zij zou zorgen dat het er mooi uitzag.

Wow, spannend zeg. Wanneer zag je de resultaten en hoe was dat?

De week na de shoot kreeg ik de foto’s te zien, via Skype. Zij liet de foto’s zien op haar computer en dan zag ik het ook gelijk. Ik heb echt gehuild om het resultaat. Wow, het deed me echt wat! Ik ben best wel kritisch op mezelf, maar ik dacht echt wauw “ben ik dat?”. Wat een prachtige foto’s. Hoe mooi is het om zo’n buik te hebben?! Kijk, hier heb je één van de foto’s

2015_Lisa_RaquelOttens-7043

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik had aangegeven dat ik zo’n soort foto wilde. Raquel heeft het moment zo mooi weten te pakken op de foto’s. Zo fijn om mezelf weer eens sexy te voelen. De foto’s zijn behoorlijk sexy geworden, maar tegelijkertijd ook heel zacht, door het licht, denk ik. Als ik naar de foto’s kijk zie ik gewoon een hele mooie rustige moeder. Ik werd echt ontroerd toen ze mij de resultaten liet zien. Als ik me al onzeker voel, met een man als Karel die wel 100 keer per dag zegt hoe mooi en geweldig hij me wel niet vindt, hoe moeten sommige andere vrouwen zich dan voelen? Hoe onzeker zijn we wel niet als vrouw? Dat realiseerde ik me op dat moment écht. Ik denk dat elke vrouw dit een keer zou moeten doen. Ja, ik ben echt heel blij met de foto’s!

Kijk voor meer foto’s en de werkwijze van Raquel op www.raquelottens.nl

Wow, mooi verhaal! Wie weet, als ik ooit zwanger ben…Tot snel,
Liefs, Suzanne, stagiaire bij Smart&Sexy

suzanne-in-een-rondje