Een vriendin van mij kocht twee jaar geleden hele spannende zwarte laarzen. Als verrassing voor haar vriend.Van die lange, tot aan je lies, in lak. Wow, zij is een prachtige vrouw en zou natuurlijk onweerstaanbaar zijn met die laarzen aan.
Twee jaar later liggen ze echter nog steeds onderin de kast. Ze durft niet. Ze kan die laarzen wel aantrekken maar dan? Hoe moet ze er bij kijken? Wat als hij het niet leuk vindt?

Vorige week was een van mijn Smart&Sexy tips op twitter:

Op zoek naar een kado voor je vriend of man? Doe een rode strik om en geef jezelf kado!

Ik kreeg veel reacties. De meeste via DM (die kan alleen ik lezen). Van vrouwen die het een geweldig idee vinden maar….. niet durven. Daarom hieronder een paar Smart&Sexy tips voor als jij jezelf kado wilt geven:

1) Onthoud één ding. Een man vind het GEWELDIG als je dit doet. Echt, een mooier kado kun je hem niet geven. Jij met een strik om! De droom van elke man. Het is namelijk heel sexy. En heel lief. Onweerstaanbare combinatie dus.

2) Het gaat om de illusie. Sexy en spannende zaken hebben vooral te maken met taal en illusie. Stuur hem overdag al een smsje, dat je een speciale verrassing voor hem hebt. Omdat je hem zo sexy vindt. Of vind dat hij echt iets bijzonders verdient. Zorg ervoor dat je toon licht erotisch is. Laat hem maar flink nieuwsgierig worden. Bij sommige ‘enge’ acties zoals deze helpt het je om het al te benoemen en die sms te sturen. Dan kan je ook niet meer vluchten als het zover is!

3) Maak sfeer. Veel kaarsjes aan. Laat het bad alvast vollopen. Zet fijne muziek op. Drink wat bubbels. Zorg dat je al helemaal in de stemming komt. Hou het mysterieus en praat verder niet over jouw verrassing. Als hij nieuwsgierig is en meer wilt weten zeg je ‘ik begrijp dat je heel nieuwsgierig bent maar je moet je nog even inhouden. Komt goed schatje.’ Veel mannen vinden het he-le-maal niet erg als jij een beetje de leiding neemt.

4) Go girl!! Geef hem een kus en zeg dat je zo terug komt. Ga in de slaapkamer voor de spiegel staan en geef jezelf een vette knipoog. Hoe stoer is dit wel niet. Wat ben jij toch een geweldige vrouw dat jij je ditzelf en je man gunt. Wees maar heel trots op jezelf. Doe de strik om, doe je pumps aan en denk de hele tijd mooie en lieve dingen over jezelf. ‘wat ben ik mooi. Ik hou van mezelf. Ik heb zin in mijn man.’ Neem de tijd. Hij wacht wel en hoe spannend is het wel niet om op jou te wachten?

5) Straal. Zet je mooiste glimlach op. Doe het lichtje in jezelf aan. Ga naar binnen, loop langzaam en ga mooi rechtop staan en kijk hem recht in zijn ogen. ‘Ik ben jouw kadootje. Wil je me uitpakken?’

De rest volgt vanzelf.

En ja, er zijn ook andere varianten. Jij liggend in bed. briefjes op de deur dat hij naar de slaapkamer moet komen. Jij met een strik om en een jas erover naar zijn werk. Het kan allemaal. Het is echt allemaal leuk. Als jij het wilt.

Lieve dames. Hier kun je de strik bestellen.

http://www.lingerie-clubwear.nl/menu/ontdeugend/ontdeugende-kado-s/sexy-strikje/

Heel veel plezier. En stuur nog eens een berichtje hoe het was.

Smart & Sexy groet,

Lisa