Heb jij al een foute man?

Esther Jacobs, ondernemer, spreekster en schrijfster heeft een nieuw boek geschreven.
Heb jij al een foute man?

Met haar eigen verhaal als basis begon ze een grensverleggende speurtocht langs diverse soorten playboys en de vrouwen die voor ze vallen, alternatieve relatie vormen, brave boekhouders en wijze en foute vrouwen. Ze daagt lezers uit na te denken over keuzes op basis van verstand (zekerheid) of gevoel.

Smart&Sexy hoofdstuk

Ik heb een hoofdstuk geschreven over de Smart&Sexy vrouw. Met tips, en de Smart&Sexy visie op liefde en foute mannen. Het hele boek is een aanrader maar ik hoop natuurlijk ook dat je mijn bijdrage leuk vindt!

 

Hier alvast een gedeelte er uit. Mijn peptalk aan de vrouwen:

‘Jij prachtige mooie vrouw! Hoe gaat het  met jou? Heb je het fijn? Hoe is het in je heerlijke liefdesleven? En dan bedoel ik die met jezelf. Hoe is het met jouw liefdesleven? Jij bent de liefde van je leven! En terecht! Heb je al eens in de spiegel gekeken? Echt gekeken diep in die mooie ogen van je? Je bent geweldig precies zoals je bent.  Ik zou maar eens een fles bubbels opentrekken en op jezelf toasten. Maak het je zelf heel fijn. Zorg dat jij altijd en overal het goed hebt met jezelf. Beloof jezelf eeuwige trouw. Dat wat er ook gebeurt jij er voor jezelf zal zijn. En fouten maken mag. En je even verliezen in andere liefde… oh… waarom niet. Maar kom altijd terug bij jouw eigenliefde. Zeg als je opstaat in de ochtend: ‘Dag lieve schat. Ik ga er iets heel bijzonders van maken vandaag’ Luister maar goed naar je intuïtie. Heeft zij je ooit in de steek gelaten? Als je stil bent en goed luistert, zal je altijd de juiste keuzes maken. En dat is de keuze voor jezelf. Vertrouw daar maar op. Ga naar de markt en koop de mooiste rozen… voor jezelf. Zet je lievelingsliedje op en zing keihard mee. Dans en straal en zorg goed voor jezelf.  Raak jezelf aan. Kruip in bed met een goed boek. Doe alles wat je je beste vriendin zou aanraden te doen. Want dat verdien jij ook! En als je een keer een fout maakt? Of het even niet meer weet. Onthoudt dan dit:

Als je een kindje leert lopen, en het valt, wat zeg je dan? Zoiets als ‘och lieverd, kom maar, geeft niets. Goed gedaan. Wil je het nog een keer proberen of zullen we eerst wat spelen? Spreek zo met jezelf, tegen het kleine kind in jou. In liefde.
Dag mooierd. Geniet!’

Fout….goed. In het grotere geheel bestaat dat toch niet? Ik wens je veel liefde en ervaringen en precies dat wat jij wilt toe.

Lisa

Je kan het boek hier bestellen.