He girl! Heeft onze Smart&Sexy app ‘The Menadvisor’ jou al een leuk advies gegeven over de man tegenover je? Spannend. Of grappig. Toch? 😉
Maar…. mocht je ook nog willen flirten met hem?

1. Uitstraling.
Wat je uitstraalt komt ook weer bij je terug. En je bent een magneet. Probeer het eens. Straal eens een heel positief gevoel uit. Dat kan je met je gedachtes doen maar ook door bv je voor te stellen dat je je hart openstelt. En probeer eens of je hem met jouw positieve energie kan raken. Leuk eerste testje toch?

2. Lach. Een (glim)lach op je gezicht werkt magisch! Een vrouw die lacht is heel toegankelijk voor een man. Dus smile baby! Wie weet komt hij dan wel jouw kant op.

3. Oogcontact. Kijk hem eens echt aan. Dat hoeft niet heel lang te zijn als het maar echt is. Nieuwsgierig naar wat voor man daar in zijn ogen schuilt. Dat schept al een band!

4. Stel vragen. Laat merken dat je meer van hem wilt weten. Maar laat ook af en toe een stilte vallen. Maak het maar een beetje spannend.

5. Gebruik de app! Echt, je hebt je eerste zin al in handen. Hoe leuk is dat? (en please vertel ons jouw flirt verhaal, wij zijn zo nieuwsgierig!)

6. Complimenten. Ook een man vindt complimenten krijgen helemaal leuk. Dus als je met hem in contact komt, geef hem er dan een. Zeg iets over hoe hij doet of wat hij aanheeft. Bijvoorbeeld: ‘Wat een leuke avond heb ik toch dat ik nu met jou zit te praten’ of ‘Wat een stoere blik had je net toen je binnenkwam’

7. Maak plezier. Hou het luchtig. Nog niets verwachten, gewoon onschuldig flirten. Een grapje, een gekke wending en laat je maar verrassen.

Heel veel plezier enne… laat je ons weten hoe het is gegaan?