Hoe vier jij dit jaar kerstmis? Ren je 25 december met je partner en kinderen in pyjama naar beneden om kadootjes uit te pakken? Blijf je kerstochtend lekker met je lief in bed? Dineer je met vrienden en familie aan een sfeervol versierde kersttafel? Of duik je op kerstavond de kroeg in met vriendinnen om urenlang heerlijk te dansen?

 

Grote kans dat een van bovenstaande taferelen op jou van toepassing is. Maar wellicht ook niet. Misschien kijk je helemaal niet uit naar een gezellig familiefeest, kerstige get together met vrienden of een romantische kerstochtend met je lief. Misschien heb je die plannen helemaal niet kunnen maken. Grote kans ook dat je daarmee niet de enige bent.

Het zou dus kunnen dat je enorm op  ziet tegen alle holiday cheer. Of dat juist de feestdagen je herinneren aan gemis. Daarom willen we je als Smart&Sexy een hart onder de riem steken. Want,

Mooie vrouw, je bent niet alleen!

Niemand kan voor een ander bepalen of emoties terecht zijn of niet. Wat je wel kunt bepalen is je eigen gemoedstoestand. Ben je echt alleen, of voél je je alleen? Tranen mogen stromen met Kerst. Sterker nog: laat ze vooral toe. Misschien heb je deze emoties het hele jaar opgekropt en komen ze er nu eindelijk uit. Let it go. Het lucht op en geeft je weer ruimte om de positieve dingen te zien.

Hoe jouw feestdagen er ook uit zien; vrolijk of ook wel een beetje verdrietig, zorg er voor dat je het fijn hebt. Alleen of met anderen. Je verdient dit, mooie vrouw. 100 procent. Weet ook dat je niet echt alleen bent. ‘Minds are joined’.  Al voel je dat niet altijd zo.

We hebben een paar mooie fijne liedjes uitgezocht want muziek kan je helpen je tranen te laten komen én je vrolijker maken:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pAyKJAtDNCw[/youtube]

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hhrWlaWfDVQ[/youtube]