Zondagavond 26 februari

Ik vind dit zo leuk! Op veler verzoek ga ik weer eens een openbare Smart&Sexy lezing organiseren. Want er zijn veel vrouwen die mijn lezing nog nooit meegemaakt hebben omdat ik veel optreed voor organisaties en andere besloten groepen. En ik heb echt zin in weer eens een eigen Smart&Sexy feestje.
Als je komt, ontmoet je mij en andere geweldige vrouwen uit mijn netwerk. Geniet van mijn inspirerende theatrale lezing en ga na een fijne borrel met een heerlijke boost weer naar huis.

Wat ga je meemaken?

In 7 stappen geef ik jou tips&tricks mee over hoe jij op een bewuste en aantrekkelijke manier jouw wensen kan creëren. Deze tips zijn zowel privé als zakelijk in te zetten. Met humor en heel veel interactie en in een decor van prachtige pumps, deel ik mijn inzichten met alle vrouwen. Het is een echte boost voor je zelfvertrouwen. Geen saaie powerpoints maar muziek, eigen liedjes, oefeningen en veel praktische voorbeelden. We delen kadootjes uit en het je krijgt gratis de 3 weekse Smart&Sexy Ecourse met alle tips nog eens op een rijtje. Zo blijft Smart&Sexy nog wel eventjes na sudderen.

En na afloop van de lezing kun je blijven voor een borrel en hapjes en kunnen wij elkaar ontmoeten. Ook verkoop ik mijn boek ‘Het regent geluk’ én signeer ik deze.

Bekijk hier een leuke fotoblog van eerdere Smart&Sexy lezingen

Ik wil je zo graag ontmoeten!

Unieke kans want mijn workshops en lezingen zijn zelden openbaar

Na afloop kun je ook mijn boek ‘Het regent geluk’ kopen en deze signeer ik dan graag!

Deze video is gemaakt tijdens een optreden voor een heel mooi vrouwennetwerk. Ladies circle Soest. Zo krijg je alvast een indruk van de avond en mijn lezing. Maar het meemaken, meedoen en voelen van de vibe is natuurlijk veel beter!

Wanneer is het?

Datum: zondag 26 februari
Tijd: 20.00 – 22.30 (inclusief borrel)
Locatie: Een fijne locatie in Amsterdam (adres volgt nog)
Kosten: 35 euro excl btw (inclusief bubbels en lekkere hapjes)

foto gemaakt door Petra van vliet.