Vanavond ben ik naakt op televisie. whoooo! De film ‘Liever verliefd’ komt op televisie om 23.10 op Ned. 3 en daar speel ik een klein rolletje in. In de 2e scène ben ik naakt, ik denk, ik schrijf er maar eens een blog over!

Wat een leuke film! 
Liever verliefd is een hele leuke film met de mooie actrice Miryanne van Reeden in een van de hoofdrollen. Het gaat over een vrouw (miryanne) die verliefd wordt op 2 mannen. Ze werkt voor de Viva waar ze fotograaf is voor de rubriek ‘Anybody’.Deze rubriek gaat over mensen die naakt op de foto worden gezet en vertellen over waar ze wel en niet blij mee zijn met hun lichaam.

Naakt op de set.
Ik doe mee. Samen met mijn (film) man Martijn Fischer (die trouwens nu Andre Hazes speelt in ‘Hij gelooft in mij’) spelen we een stel dat mee doet aan die Viva rubriek.
Eerlijk? Ik heb ja gezegd omdat ik de scène die voor de naaktscene zit zo ontzettend leuk vond om te spelen! En toen bleek dat de uiteindelijke naaktscene echt wel mee zou vallen in beeld (je ziet mij op de achtergrond wat vaag naakt zijn) heb ik ja gezegd.
De dag van de opnames werd het toch wel even spannend. Op de set was ik namelijk wel helemaal naakt! Ook mijn man voor 1 dag trok zijn kleren uit. We kregen allebei een badjas aan en de visagist vroeg nog even of ik nog wat plekjes had die misschien bijgewerkt moesten worden. Alle mensen die niet echt nodig waren moesten van de set. Het is toch wel iets speciaals als de kleren uit gaan. Er kwam meer focus en aandacht.
Martijn en ik stonden op witte blokken in de zogenaamde fotostudio van Viva, naakt ruzie te maken. Je ziet daar weinig van want op de voorgrond van de scene, ontmoet Miryanne in de film voor het eerst Chris Zegers. Veel belangrijker dus dan onze naakte ruzie 😉

De knappe Chris Zegers
Wat een knappe vent he? En ook zo aardig. Echt! Maar ik vond het best wel raar dat ik de hele tijd in zijn blikveld in de scène naakt ruzie stond te maken terwijl hij verliefd werd op Miryanne. Na 1,5 uur draaien stond ook deze scene erop en mocht de badjas weer aan. Ik werd vriendelijk bedankt door de hele crew en mijn naaktrol zat er op.

Een jaar later kwam ik Chris Zegers tegen
Ik was vrijwilliger en producer van een event voor Monkey Business en Chris bleek een van de ambassadeurs te zijn. Aan het begin van de avond kwam hij naar me toe en keek me langdurig aan. ‘Ik ken jou ergens van’ zei hij. ‘Oh ja?’ Stamelde ik. ‘Geen idee hoor!’ bracht ik uit. Later op de avond kwam hij weer. ‘Ik word gek. Ik wil het weten! Waar ken ik je ook alweer van?’ Ik voelde mijn wangen rood worden. Chris bleef me aankijken. ‘Nou?’ zei hij. ‘Liever verliefd, de film Liever verliefd’ zei ik mompelend. Hij bleef me aankijken en dacht na. In gedachten zag ik hem de hele cast langsgaan. Hij stopte met ademen en zijn ogen werden groot. ‘Ahhhh’ riep hij uit. ‘Ik weet het alweer’ Een grote lach verscheen. Een lieve lach hoor, maar toch. Roder kon ik niet worden en ik lachte maar wat mee.
Tot vanavond Chris. Ik zie je op Ned. 3