Een paar weken geleden was ik door een groot vrouwenmerk gevraagd of ik hun reclamebureau kon inspireren tijdens de volgende bijeenkomst. Wat een leuke opdracht! Mijn Smart&Sexy visie delen met anderen doe ik natuurlijk graag.
Het leek mij leuk om het in een bijzondere locatie te doen dus het werd een ontbijt met bubbels en chocoladecroissantjes in de mooie lingeriezaak ‘KantAmsterdam’.
Ik had daar al eerder een Smart&Sexy workshop gegeven. Haar winkel is zo mooi en vrouwelijk ingericht (met supergrote paskamers en mooi licht, heel fijn) dat ik daar graag nog een keer kwam.
Na de ontvangst nam ik de gasten mee naar achterin de winkel waar ze op grote kussens op de grond in een kring gingen zitten. Ik zat vooraan en om mij heen had ik allemaal verschillende pumps neergezet. Bij elke pump vertelde ik een verhaal, deed ik een oefening met ze, las ik een stukje voor uit een boek en zong een liedje. Een Smart&Sexy collage over vrouwen, liefde, verlangens en bewustwording. Ik vertelde ook over de mindshift waar we nu in zitten. Dat onze gedachtes creërend zijn en dat we ons daar steeds bewuster van worden. Positief denken. Als voorbeeld van hoe dit volgens mij werkt vertelde ik een verhaal over een actrice die geen werk had en daar zelf negatief over dacht tot dat ze positief ging denken. Het hele verhaal vertel ik in dit filmpje:

Aan het einde van het ochtendprogramma deelde ik envelopjes uit aan de gasten en vroeg ze die 1 voor 1 open te maken en de vraag die er in zit te beantwoorden. Ik met de billen bloot, jullie ook, dacht ik. Ik hield een kadootje omhoog. Een doosje met daarin het zilveren Smart&Sexy bedeltje. ‘Voor het mooiste antwoord heb ik nog een kadootje… dus doe je best 😉 ‘
Mooie vragen en mooie antwoorden volgden.
Aan het einde van de ochtend pakte ik het doosje en keek de groep rond….. wie zou dit kadootje krijgen. Het was natuurlijk moeilijk kiezen want iedereen had mooie antwoorden gegeven. Maar het ging om het idee (ik wilde ze juist laten zien hoe het werkt… dat vrouwen dit element van ‘teasen’ en ‘kadootjes weggeven’ aanspreekt) Ik keek naar een vrouw die net haar grote droom gedeeld had met ons. ‘Het kadootje is voor jou’, zei ik. Ze sprong op. ‘Ik wist het, ik wist het!’ Riep ze blij uit en een grote lach van oor tot oor verscheen. ‘Ik wist het… want ik had het al gewenst! Ik had precies gedaan wat je vertelde rondom positief denken. ik had gezegd dat dit mijn prijs is….!’ Ze sprong rond in de cirkel.
Wat een geweldig voorbeeld! Wat een mooie bevestiging. En ik zei dank je wel tegen de engeltjes.

In dit verhaal vertel ik hoe ik ook een prijs won:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zTaOBtWBclY[/youtube]