Een paar jaar geleden zat ik in een intervisiegroepje. Met zes prachtige vrouwen van verschillende grote bedrijven en een paar ondernemers kwamen we 1 keer in de maand bij elkaar om van elkaar te leren en te praten met elkaar over waar we stonden en waar we naar toe gingen. Geweldig geleid door Jacqueline Wiener. Echt boeiend en ik keek er ook elke keer naar uit. De locatie wisselde. De ene keer bij een van de vrouwen op het kantoor van KPMG, de andere keer bij bijvoorbeeld ABNAMRO. En toen was het bij mij.

Die ochtend ging ik naar de winkel, ik haalde chocolaatjes, zette een mooie vaas met bloemen neer en de bubbels koud. Muziekje aan, kaarsjes aan: ik kreeg zes vrouwen op bezoek en dacht, dit is toch zeker een feestje waard? We gaan natuurlijk hard aan het werk en wat mij betreft weer flink de diepte in maar he.. dat kan ook Smart & Sexy!
De dames kwamen binnen en reageerden verbaasd en enthousiast. Een vrouw zei: ‘jee.. echt heerlijk allemaal maar de cateraar bij ons bedrijf ziet me aankomen!’
Ik antwoordde: ‘Ik heb niet eens een cateringbedrijf dat ik kan bellen. Ik ben vanmorgen zelf naar de winkel gegaan… zo simpel is het toch? Ik wilde er iets moois van maken. Het is een keuze’
En we gingen aan de slag. Het werd een leerzame middag met bubbels. Wat mij betreft een heerlijke combinatie. Gaat over aandacht.
De catering van de sessies daarop, die weer op andere locaties waren, werden verzorgd.. door de vrouwen zelf 😉