Eergisteren dacht ik aan mijn vader. Ik miste hem een beetje op een fijne manier. Toen hij net overleden was kreeg ik een prachtig bericht van hem, het mooiste wat mij ooit is overkomen. Daar schreef ik dit blog over.  Na die keer kreeg ik nog wel meer kleine boodschapjes. Die ene keer dat ik voor het eerst de liedjes uit de theatershow moest zingen op een uitmarkt en tegenover mij een kraampje stond met hollands snoep. Mijn vader was eigenlijk een wandelende kaneelstok, zoveel als hij die at! Of die keer dat een vriendin van mij een bijzondere boodschap doorkreeg van mijn vader. Of dat hij een liedje zong voor mij via een medium. Ik ben er niet vaak mee bezig maar als ik me met hem verbind, gebeuren er altijd lieve en vaak ook grappige dingen. Prachtige momenten zijn dat! De laatste tijd is het stil dus ik vroeg me af ‘pap, ben je er nog? Of ben je al weer op aarde in een andere rol? Kan dat eigenlijk tegelijkertijd omdat tijd en ruimte daar niet bestaat? Hoe dan ook, ik hou van je en ik mis je een beetje!’
Ik loop van het strand en vind dit witte veertje voor mijn voeten.

Betekenis wit veertje

Een veer vinden kan beteken dat je op een hoger spiritueel niveau bent aangekomen. Het is letterlijk iets dat uit de hemel komt tenslotte. Op welk moment vind je dit veertje en wat vertelt het jou over de situatie waarin je dan zit? Indianen dragen veren om hun contact met het spirituele te maken. En het soort veer vertelt ook nog iets.  Als je stil bent en in je hart luistert, krijg je vast de boodschap die jij zocht.

En welke tekens krijg jij?

Vind jij wel eens veertjes? Of krijg je andere knipoogjes van boven? Het is fijn om die te delen met mensen om je heen want als we ons hiermee verbinden, gaan we ze zelf ook meer zien. Vraag de komende dagen eens om een teken en zet je hart open. Kijk om je heen. Ik wens je veel witte veertjes en knipoogjes!
[thrive_leads id=’16975′]