De afgelopen weken ben ik veel aan het schrijven aan mijn eerste boek ‘Het regent geluk’.
Uitgeverij Ankh Hermus heeft mij gevraagd of ik de telefoongesprekken die ik 100 dagen lang heb gehad met Koos Janson over het boek ‘Een Cursus in wonderen’ zou willen uitgeven.
Van 1 april tot 10 juli belde ik elke dag met Koos over de lessen die ik volgde in de Cursus. Dit zijn werkelijk prachtige gesprekken geworden. Ik bespreek met Koos praktische Smart&Sexy onderwerpen als: ‘Ik ben alweer niet afgevallen’ of ‘Wat als een vriendschap stopt?’ en hij geeft antwoord in het licht van de Cursus. Ik heb zelf meerdere malen grote inzichten gekregen en tot tranen toe geraakt en die momenten gaan we in boekvorm brengen.

Voor wie is dit boek?

Ik denk dat er meerdere doelgroepen voor dit boek zullen zijn. Er zijn de mensen die al jaren lang de Cursus lezen. Zij lezen graag ook boeken óver het boek. Of misschien willen zij mijn boek wel kado aan hun kinderen of kleinkinderen? Een kadootje? Er zijn mensen die Een Cursus in wonderen zouden willen lezen maar die het niet lukt, net als het mij niet lukte totdat ik hulp vroeg. En alle mensen die zeer geïnteresseerd zullen zijn in de teksten van Koos. Maar zeker ook schrijf ik het boek nu vooral met de Smart&Sexy vrouw in gedachten. Hoe kan ik dat anders doen dan dat! Ik geef mijn reflecties op alle gesprekken en neem haar mee in mijn belevingswereld en mijn zoektocht naar verdieping.

Maart 2015

In Maart 2015 gaan we ‘Het regent geluk’ lanceren. Ik vind het een eer. De cover is al bijna af en binnenkort deel ik die met jullie. En terwijl ik dit schrijf… regent het. Geluk!