Ik ontmoette Zamarra Kok anderhalf jaar geleden bij het televisieprogramma Koffietijd, waar zij net als ik te gast was. Zamarra is professional organizer, auteur van o.a. Speedcleaning en Opgeruimd! Het ultieme organizingboek. En ze is LEUK! Ik moest om haar lachen. Ze gaf daar een demonstratie over hoe je met ‘speedcleaning’ tegelijkertijd het huis doet en sportief bent! Een van haar tips was: ‘Doe sportkleding aan als je jouw huis gaat schoonmaken, dat zal je helpen het intensiever te doen. Net als een workout.’ Grappig toch? Daarnaast maakt ze elk jaar een agenda. En dit jaar staat Smart&Sexy er ook in met een leuke aanbieding.

Organizing agenda

Het blijkt dat je maar zeven dingen tegelijk kunt onthouden, dat doe je door ze steeds in je hoofd te herhalen. Opschrijven helpt, maar met een prikbord vol losse lijstjes krijg je nog geen overzicht. In de Organizing Agenda 2014 kun je al je to do’s overzichtelijk kwijt. In de weekagenda kun je naast afspraken ook boodschappen, maaltijdplanning en huishoudelijke klussen bijhouden. Speciale stickers helpen je om terugkerende of belangrijke gebeurtenissen te markeren. En met de handige planners voor onderhoudsklussen, vakanties en feestdagen houd je werkelijk alles onder controle.

Overzichtelijk en praktisch

Voor goed overzicht staat één week op twee pagina’s, door het handzame A5 formaat kun je hem overal mee naar toe nemen. De agenda is geïllustreerd met full colourfoto’s en heeft een duurzame hardcover gebonden met ringband, waardoor hij gemakkelijk open blijft liggen op de betreffende week.

Bekijk hier een inkijkexemplaar: http://www.plan-point.nl/winkel/plan-point-organizing-agenda-2014
Bestel de agenda nu via: http://www.plan-point.nl/winkel/plan-point-organizing-agenda-2014
En er is meer. Zamarra geeft elke week schoonmaaktips voor Vrouw van de Telegraaf,  Lees maar.